GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

7η Υ.ΠΕ Κρήτης: Προκηρύχθηκαν είκοσι (20) θέσεις επικουρικών ιατρών για τα νοσοκομεία

Δεν πρόκειται κλείσει ή να αναστείλει τη λειτουργία της τόσο η Παιδοχειρουργική, όσο και η Αγγειοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ....



Δεν πρόκειται κλείσει ή να αναστείλει τη λειτουργία της τόσο η Παιδοχειρουργική, όσο και η Αγγειοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ.
Με Πράξη του, ο Διοικητής της
7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Αντώνης Γρηγοράκης, για τις επιτακτικές ανάγκες στελέχωσης της Παιδοχειρουργικής κλινικής αποφάσισε την μετακίνηση στο ΠΑΓΝΗ του Επιμελητή Ιατρού, Χειρουργικής Παίδων του Γ.Ν. Χανίων, κ. Στέφανου Τηλέμη.
Επίσης μετά από επίμονο ενδιαφέρον του κου Γρηγοράκη προκηρύχθηκαν είκοσι (20) θέσεις επικουρικών ιατρών για τα νοσοκομεία της Κρήτης, μεταξύ των οποίων, 1 θέση Αγγειοχειρουργικής και 1 θέση Χειρουργικής Παίδων για την ενίσχυση στελέχωσης των αντίστοιχων κλινικών του ΠΑΓΝΗ, ενώ αναμένεται μετά και από σημερινό έγγραφο του Διοικητή και η προκήρυξη μιας ακόμα θέσης Χειρουργού για το Γ.Ν. Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση