GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΕΛΙΚΟ: Ρεάλ-Ολυμπιακός [82-77]

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε καλύτερος σε σχέση με το πρώτο ματς, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την δεύτερη ήττα από την Ρεάλ. Ο...



Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε καλύτερος σε σχέση με το πρώτο ματς, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την δεύτερη ήττα από την Ρεάλ.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν με 77-82 από τους Μαδριλένους και πλέον χρειάζονται ένα θαύμα για να προκριθούν στο φάιναλ φορ. Το επόμενο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο ΣΕΦ με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους Πειραιώτες αν θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δέχθηκε 53 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και μόλις 29 στο δεύτερο. Πλήρωσε την αστοχία της στις βολές κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου. Επιχείρησε μια αντεπίθεση στο τελευταίο τρίλεπτο, πλησίασε μέχρι τους τέσσερις πόντους (79-75 στο 39), αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Τους πόντους του Ολυμπιακού σημείωσαν: Πέτγουεϊ 12, Ντάνστον 12, Σπανούλης 18, Παπαπέτρου 4, Σλούκας 3, Κόλινς 3, Πρίντεζης 10, Μάντζαρης 2, Λοτζέσκι 13.


Τα δεκάλεπτα: 30-23, 53-44, 70-62, 82-77

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση