GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aγώνας για το "χαμόγελο του παιδιού"

Όλα έτοιμα για γκολ απο το "χαμόγελο του παιδιού" στη Ραφήνα Στο ρυθμό του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ζει η Ραφήν...



Όλα έτοιμα για γκολ απο το "χαμόγελο του παιδιού" στη Ραφήνα
Στο ρυθμό του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ζει η Ραφήνα και το Πικέρμι. Στις 5 το απόγευμα αρχίζει στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» το παιχνίδι μεταξύ της επίλεκτης ομάδας των δημοσιογράφων και υπαλλήλων του επίσημου πρωταθλήματος μέσων ενημέρωσης με τη φιλική συμμετοχή αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας και βετεράνων διεθνών ποδοσφαιριστών εναντίον των παλαιμάχων της Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν γιά τους σκοπούς της οργάνωσης «το χαμόγελο του παιδιού» και γιά το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς της οργάνωσης στην είσοδο του γηπέδου.

Πριν την έναρξη του ματς θα τιμηθεί από τη Θύελλα ο πρόεδρος της οργάνωσης Κώστας Γιαννόπουλος γιά την πολύχρονη ανθρωπιστική προσφορά του μετά από πρόταση που έγινε δεκτή από το ΔΣ της ομάδας του δημοσιογράφου Αργύρη Κωστάκη ο οποίος είχε την πρωτοβουλία γιά τη διοργάνωση του σπουδαίου αυτού παιχνιδιού.

Πολύ σημαντικό! Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι η βροχή θα σταματήσει το μεσημέρι και έτσι όλοι όσοι πάνε στο γήπεδο θα απολαύσουν γκολ και θέαμα!
rpn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση