GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόγευση της Μεγάλης Εβδομάδος

Στην εόρτια εκδήλωση με ύμνους για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα της χορωδίας του μουσικού εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης στον Ι. Ν ...



Στην εόρτια εκδήλωση με ύμνους για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα της χορωδίας του μουσικού εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης στον Ι. Ν Υπαπαντής του Κυρίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.
Πρόγευση της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος έλαβαν οι πιστοί που παρακολούθησαν τη συναυλία με βυζαντινούς κατανυκτικούς ύμνους για την Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου από τη χορωδία του μουσικού εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης του Δήμου Αμαρουσίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στην Αγία Φιλοθέη. Στη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ανήμερα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων, παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη μουσική εκδήλωση, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τους ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού αλλά και τους χορωδούς του μουσικού εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης για τη κατανυκτική ατμόσφαιρα που προσέφεραν προετοιμάζοντας τους πιστούς να υποδεχθούν τα Θεία Πάθη του Κυρίου, και ευχήθηκε σε όλους Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση.
Παρόντες ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέφανος Τσιπουράκης, Δημήτρης Καρλαύτης, Κώστας Αντωνόπουλος, και Γιάννης Αγγέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση