GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Συμφωνία με Ταρντέλι»

Ο Μάρκο Ταρντέλι θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου...


Ο Μάρκο Ταρντέλι θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, αρχής γενομένης από το Sky Italia.
Σύμφωνα με αυτό ο Ιταλός τεχνικός ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.
Το συμβόλαιό του θα κυμαίνεται σε αυτό που έχει ο Φερνάντο Σάντος με την ΕΠΟ ενώ θα υπάρχουν μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων.
Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν οι πληροφορίες ότι άνθρωποι της ΕΠΟ θα είχαν συναντήσεις με τεχνικούς οι οποίοι είναι στη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο της Εθνικής.
Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιόλ ο οποίος όμως ζητούσε ένα μεγάλο συμβόλαιο. Από την ΕΠΟ δεν επιβεβαιώνουν κάτι για ύπαρξη συμφωνίας με τον Ιταλό τεχνικό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση