GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέχεια παραπλάνησης από τον Κ. Αγοραστό...

Όλα έχουν ένα όριο και ιδιαίτερα η εσκεμμένη παραπλάνηση Με αφορμή στοιχεία, που δόθηκαν από τον Κο Αγοραστό στη δημοσιότητα και αφορούν ...

Όλα έχουν ένα όριο και ιδιαίτερα η εσκεμμένη παραπλάνηση
Με αφορμή στοιχεία, που δόθηκαν από τον Κο Αγοραστό στη δημοσιότητα και αφορούν τις δράσεις της Περιφέρεια Θεσσαλίας για τον Άνθρωπο, η κίνηση «Οικολογική Θεσσαλία- Ανοικτή Αλληλέγγυα Παρέμβαση» σημειώνει τα παρακάτω:
Ο Κος Αγοραστός συνεχίζει τις προσπάθειες παραπλάνησης των Θεσσαλών, αυτή τη φορά, διαφημίζοντας παρεμβάσεις του στον κοινωνικό τομέα. Αντί να σιωπά για την εγκληματική του αμέλεια, αναφορικά με την παντελή απουσία αξιοποίησης πόρων του ΕΣΠΑ για κοινωνικές δράσεις, συνεχίζει να δίνει παραπλανητικά στοιχεία στη δημοσιότητα και ιδιοποιείται, αυθαίρετα, δράσεις άλλων τομεακών προγραμμάτων, όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», τα Ιατροκοινωνικά κέντρα των Ρομά κ.α, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία εμπλέκεται μόνο ως προς την μεταφορά πιστώσεων μέσω Π.Τ.Α.
Τι σημαίνει αυτό; είναι σαν να έβγαινε η υπεύθυνος της Τράπεζας Πειραιώς και να εμφανιζόταν ως ο φορέας, που πληρώνει από τη τσέπη του (!) τις γεωργικές επιδοτήσεις και πανηγυρίζει για την απόδοση του Τσεκ στους αγρότες (!) Ο Κος Αγοραστός, κατά τη διάρκεια της θητείας του, έκανε συστηματικά αυτό που ο λαός μας ονομάζει: «Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα» και συνεχίζει να πορεύεται με τον ίδιο παλαιομοδίτικο τρόπο, σαν να μην άλλαξε τίποτα. Όμως έχουν αλλάξει τόσα τα τελευταία και έχουν έρθει τόσοι Θεσσαλοί σε απόγνωση, που αν μη τι άλλο απαιτείται λίγο σεβασμός προς όλους αυτούς.
Δεν ταιριάζει σε έναν σύγχρονο περιφερειάρχη να χρησιμοποιεί « καθρεφτάκια για ιθαγενείς», δεν τιμούν τέτοιες ενέργειες τον απερχόμενο Περιφερειάρχη.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Ανοικτή Αλληλέγγυα Παρέμβαση

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση