GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όσα είπε για τον γιο και την εγκυμοσύνη της

Στην κάμερα της εκπομπής “Excellent” μίλησε η Φαίη Σκορδά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά και την ιδιαίτερη φάση που διανύε...



Στην κάμερα της εκπομπής “Excellent” μίλησε η Φαίη Σκορδά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά και την ιδιαίτερη φάση που διανύει με τον μικρό Γιάννη.
Η 34χρονη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλάνο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Γιώργου Λιανού στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, και σχολίασε τη συνεργασία της με τον γνωστό τραγουδιστή και παρουσιαστή: «Καλά περνάμε, αλλά θέλουν να με διώξουν. Συνέχεια μου λένε “πότε θα φύγεις, να πας να γεννήσεις, να μας αφήσεις στην ησυχία μας και να κάνουμε ό,τι θέλουμε σε αυτή την εκπομπή”».

Όσο για το πότε θα αποχωρήσει από την εκπομπή για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε: «Δεν ξέρω ακόμα. Στον μήνα μου μπαίνω στις 19 του μηνός!», ενώ στην ερώτηση αν έχει μιλήσει στον γιο της για τον ερχομό του νέου μωρού στην οικογένεια απάντησε με χιούμορ: «Ο Γιάννης θα το καταλάβει από μόνος του».

Τι είναι αυτό που την αγχώνει περισσότερο σε αυτή τη φάση; Η ίδια εξομολογήθηκε: «Η εκπομπή είναι μια δουλειά. Όλες οι δουλειές έχουν απαιτήσεις, αλλά δεν με απασχολεί η εκπομπή. Ούτε το δεύτερο παιδί με απασχολεί, γιατί το έχω ζήσει ακόμα μία φορά. Αυτό που με απασχολεί είναι πώς θα το πάρει ο Γιάννης και ισορροπίες. Αυτό είναι το κομμάτι που δεν γνωρίζω».

Μάλιστα, η ίδια επεσήμανε: «Ο Γιάννης είδε την αλλαξιέρα και κατάλαβε ότι είναι κάτι διαφορετικό, αλλά όχι καινούριο έπιπλο. Και μου λέει “αυτό τι είναι;” με ύφος. Του είπα ότι είναι συρταριέρα...», ενώ όταν η Έλενα Πολυκάρπου τη ρώτησε αν περιμένει κάθε βράδυ Παρασκευής τον Γιώργο Λιάγκα να επιστρέψει από το live του The Voice, εκείνη είπε: «Τον περιμένω... Φοβάμαι το βράδυ να κοιμηθώ μόνη μου. Με τον Γιώργο αισθάνομαι ασφάλεια».

1 σχόλιο

  1. Ρε δε μας χέζετε με τα μπάσταρδα της κάθε δευτεράντζας. Αει και σιχτίρι επι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση