GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πρέπει να επιτεθούμε από την αρχή!»

Οι γερμανοί κάτοχοι του Champions League φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργ...


Οι γερμανοί κάτοχοι του Champions League φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο προπονητής της Μπάγερν, Πέπε Γκουαρντιόλα, γνωρίζει πως η ρεβάνς στη Βαυαρία δε θα είναι εύκολη υπόθεση.
«Το 1-1 είναι ένα επικίνδυνο σκορ. Δεν κατορθώσαμε να κερδίσουμε στο Μάντσεστερ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε να προκριθούμε. Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.
Δε μπορούμε να επιτρέψουμε να δεχτούμε γκολ όπως έγινε στο Μάντσεστερ. Μιλήσαμε με τους παίκτες για το τι χρειάζεται προκειμένου να κερδίσουμε. Πρέπει να επιτεθούμε από την αρχή!»
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση