GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων

Μετά από δυόμισι μήνες διαλευκάνθηκε η ληστεία που είχε γίνει στις 21 Ιανουαρίου σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στη Σκουτερά Αι...


Μετά από δυόμισι μήνες διαλευκάνθηκε η ληστεία που είχε γίνει στις 21 Ιανουαρίου σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στη Σκουτερά Αιτωλοακαρνανίας, όταν οι τρεις Αλβανοί δράστες τους είχαν χτυπήσει για να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο είχαν. Στα ίχνη τους οδήγησε το κινητό τηλέφωνο που είχαν αρπάξει!
Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή ενός 30χρονου Αλβανού, που συνελήφθη με ένταλμα του ανακριτή Αγρινίου και ομολόγησε τη συμμετοχή του στη ληστεία. Μαζί με έναν ακόμα 24χρονο συνεργό του που αναζητείται και έναν τρίτο ομοεθνή τους τα στοιχεία του όποιου δεν έχουν ταυτοποιηθεί, είχαν μπει στο σπίτι των θυμάτων από την ανασφάλιστη πόρτα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.
Οι κακοποιοί χτύπησαν τους ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους για να μην αντισταθούν και άρπαξαν 400 ευρώ, μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό και το κινητό που τελικά τους πρόδωσε! Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση