GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί αποτυγχάνουν οι τράπεζες

Πολλές φορές τα στοιχεία που εμπεριέχονται σε οικονομικές καταστάσεις μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια σημάδια ρίσκου που θα πρέπει ...


Πολλές φορές τα στοιχεία που εμπεριέχονται σε οικονομικές καταστάσεις μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια σημάδια ρίσκου που θα πρέπει να αξιολογηθούν σωστά προκειμένου να τους δοθεί και η ανάλογη βαρύτητα.
Τη δυνατότητα της σωστής ερμηνείας και ανάλυσης της οικονομικής κατάστασης μιας τράπεζας παρέχει η Ελληνοαμερικανική Ένωση, με το σεμινάριο «Bank Analysis» που διοργανώνεται 28 – 29 Απριλίου.
Το σεμινάριο προσφέρεται σε συνεργασία με το Global Association of Risk Professionals (GARP), καταξιωμένο διεθνώς για την συνεισφορά του στο χώρο του Risk Management.
Πρόκειται για ένα σεμινάριο που παρουσιάζει τα εργαλεία και τις τεχνικές ανάλυσης και αξιολόγησης του κινδύνου των τραπεζών καθώς και τις διαφορετικές δεξιότητες που απαιτούνται από τον αναλυτή προκειμένου να εκτιμήσει σωστά τον κίνδυνο αυτό.
Μέσα από ασκήσεις και case studies εστιάζει στις λεπτομέρειες και στην διαφάνεια των οικονομικών μεγεθών με σκοπό την δημιουργία ενός check list με τα πιο σημαντικά ζητήματα που ο αναλυτής θα πρέπει να συγκεντρώσει για την τελική του αξιολόγηση.
Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ελληνοαμερικανική Ένωση στο τηλέφωνο 2103680927 ή ηλεκτρονικά στο email: [email protected]
Το σεμινάριο «Bank Analysis» θα διεξαχθεί 28 – 29 Απριλίου 2014, 9:00-17:00, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση