GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Επιτάφειος στην Αμμόχωστο...‏

Μας συνθλίβει το γεγονός ότι αντί αγώνα ενάντια στην κατοχή κλιμακώνεται μια συντονισμένη επιχείρηση κλεισίματος του Κυπριακού στη βάση τ...

Μας συνθλίβει το γεγονός ότι αντί αγώνα ενάντια στην κατοχή κλιμακώνεται μια συντονισμένη επιχείρηση κλεισίματος του Κυπριακού στη βάση των κατοχικών δεδομένων και των αποσχιστικών ενεργειών στις οποίες προέβει η Τουρκία με την ανακήρυξη ανεξάρτητου Τουρκικού Κράτους στα κατεχόμενα. Ουσιαστικά προωθείται η νομιμοποίηση αυτής της παράνομης «πραγματικότητας» με προορισμό να θυματοποιηθούν οι πρόσφυγες μας και να τεθεί ολόκληρη η Κύπρος υπο την Τουρκική κηδεμονία μέσω της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. 
Υπο την κάλυψη «αγωνιστικών» συνθημάτων γίνονται ουσιαστικές πολιτικές πράξεις η οποίες ευνοούν και υποβοηθούν τους Τουρκικούς σχεδιασμούς. Μια τέτοια πολιτική πράξη είναι κατα την άποψή μας και η συνδιοργάνωση με παράγοντες του παράνομου καθεστώτος, πολιτικούς και θρησκευτικούς , της  λειτουργίας του Επιταφείου στον συλημένο κατεχόμενο Ναό του Αγίου Γωργίου Εξορινού στην παλαιά Αμμόχωστο. 
 Επειδή ο ρόλος μας είναι να επαγρυπνούμε αγωνιζόμενοι ενάντια στην Τουρκική κατοχή διαφωνήσαμε με την εξέλιξη αυτή και είναι υποχρέωσή μας να γνωστοποιήσουμε τη διαφωνία μας στο ευρύ κοινό για ενημέρωση αλλά και για προβληματισμό με το παράλληλο κάλεσμα να ενώστε και τη δική σας φωνή στη διαμαρτυρία μας ώστε να δυναμώσει η πίεση για την ανάγκη να τερματιστούν τέτοιες πολιτικές πράξεις. Το θέμα αφορά όλους μας. Αν πάλιν διαφωνείτε θα χαρούμε επαναλαμβάνω να ακούσουμε αντιεπιχειρήματα.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Για το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια
Ιωάννης Σιεκέρσαββας
Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση