GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάθηκε μια ζωή γιατί ο Δήμαρχος Ελληνικού εκτίμησε ότι δεν απαιτείται άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας για το Λούνα Παρκ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο δήμαρχος Ελληνικού. Τι δήλωσε για τη λειτουργία του λούνα παρκ, όπου έχασε τη ζωή του ο 13χρονος (Vi...


Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο δήμαρχος Ελληνικού. Τι δήλωσε για τη λειτουργία του λούνα παρκ, όπου έχασε τη ζωή του ο 13χρονος (Vid)
"Από την Κυριακή το βράδυ με βασανίζει το ερώτημα αν μπορούσα να έχω κάνει κάτι περισσότερο για να μην συμβεί το κακό".
"Μέχρι χθες είχαν περάσει μόνο δύο 24ωρα, το παιδί ακόμη δεν είχε ταφεί. Χθες έγινε η εξόδιος ακολουθία. Δεν θέλαμε πριν γίνει αυτό να βγαίνουμε και να διαπληκτιζόμαστε στα ΜΜΕ δεν θέλαμε να βγούμε και να αναφερόμαστε σε ευθύνες δικές μας ή άλλων, πριν να έχουμε μία στοιχειώδη έρευνα", δήλωσε ο κ. Κορτζίδης, εξηγώντας γιατί δεν έδωσε απαντήσεις νωρίτερα.
Όσον αφορά στην παράνομη λειτουργία του λούνα παρκ, είπε:
"Θεωρήσαμε ότι είναι μια προσωρινή λειτουργία ενός έως τριών μηνών, και πως δεν πρόκειται για μία μόνιμη εγκατάσταση που θα απαιτούσε άδεια. Με βάση όλα τα παραπάνω εκτιμήσαμε ότι δεν απαιτείται άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας".
"Ήταν σωστό αυτό ή λαθος; Ποιοι είναι αρμόδιοι και πώς αυτοί λειτούργησαν για να ελέγξουν την επιχείρηση, για όσο διάστημα λειτουργούσε;", διερωτήθηκε.
Τέλος, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε από τα ΜΜΕ, έστρεψε τα πυρά του σε όσους "επιχείρησαν να αξιοποιήσουν ένα τραγικό γεγονός", που -όπως είπε- "θα μπορούσε να συμβεί και έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις" για να "τον βγάλουν από τη μέση".
Πηγή: www.news247.gr

Ελληνικό - Δήμαρχος για την τραγωδία στο Λούνα... από Miss-Jessy-Lays

1 σχόλιο

  1. το σχόλιο για έλλειψη αδείας λειτουργίας είναι πρόφαση για να χτυπηθεί ο Δήμαρχος Ποσες επιχειρήσεις νομιμοτατες με αδεια λειτουργίας αδιαφορουν για τα μετρα ασφαλείας? Η χορήγηση αδείας προϋποθέτει πως θα τηρηθουν τα μέτρα. Ποιος όμως κατα τη διάρκεια λειτουργίας εγγυάται ότι εφαρμόζονται? Κανείς, γιατί η διάλυση του κράτους που δέχεται τη χορηγηση αδειων λειτουργιας με απλές δηλώσεις ιδιοκτητών οτι ΘΑ εφαρμόσουν τα νόμιμα και παραπέμπει σε μελλοντικούς ποσοστιαίους ελέγχους (που ποτέ δεν γίνονται γιατί το ιδιο το κράτος φροντίζει να μην υπάρχουν υπάλληλοι για όλο το πλήθος αρμοδιοτήτων που άνετα πασσαρουν στις τοπικές αυτοδιοικήσεις χωρίς την αντίστοιχη οργάνωση,έτσι για να υπάρχουν μόνο στα χαρτιά )και δυστυχως θυμόμαστε το μπάχαλο αυτο μόνο κατόπιν συμβάντων απο τα οποία προκύπτουν θανατηφόρα ατυχήματα.(μέτρα ασφαλειας σε εργοταξια ,οικοδομές, δρομους ,εργοστάσια,γήπεδα,τράπεζες, αγώνων ταχύτητας κλπ κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση