GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στις Βρυξέλλες

Μια διαδήλωση κατά των μέτρων λιτότητας στις Βρυξέλλες ολοκληρώθηκε με βίαια επεισόδια, κοντά στο κτίριο της Κομισιόν αλλά και σ...

Μια διαδήλωση κατά των μέτρων λιτότητας στις Βρυξέλλες ολοκληρώθηκε με βίαια επεισόδια, κοντά στο κτίριο της Κομισιόν αλλά και σε άλλες εγκαταστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαδηλωτές που φορούσαν πορτοκαλί μπουφάν ήρθαν στα χέρια με τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν κάνοντας χρήση αντλίας νερού.

Οι διαδηλωτές ζητούν να αλλάξει η πολιτική στην Ευρώπη και να σταματήσουν τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και φτώχιας. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, δέχθηκε επίθεση ένας καμεραμάν του Euronews.

Ακτιβιστές από όλη την Ευρώπη, κυρίως από Γαλλία, Γερμανία και Πολωνία, πήραν μέρος στη διαδήλωση αυτή, όπως και μια μικρή ομάδα Ελλήνων εργαζόμενων, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η διαμαρτυρία, στην οποία συμμετείχαν 25.000 άνθρωποι, έλαβε χώρα μετά από έκκληση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (CES).

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση