GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναρτήσεις και σχόλια κατά του Δ.Σ και της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ

Τις τελευταίες ημέρες και μετά τις δημόσιες, έγκυρες και εύστοχες τοποθετήσεις της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ, με τις οποίες αποκάλυπτε θέσεις, ...



Τις τελευταίες ημέρες και μετά τις δημόσιες, έγκυρες και εύστοχες τοποθετήσεις της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ, με τις οποίες αποκάλυπτε θέσεις, ενέργειες και πρακτικές της κυβέρνησης οι
οποίες ήταν εις βάρος των συναδέλφων, εμφανίστηκαν δυο τρία αποστασιοποιημένα «μέλη» της ένωσης, τα οποία δίνοντας την αίσθηση ότι λειτουργούν ως ομάδα, εξαπέλυσαν ένα μπαράζ σχολίων και αναρτήσεων τάχα κατά του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά στην ουσία κατά αυτής ταύτης της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ.

Φαίνεται ότι τελικά κάποιοι, πέρα από την κυβέρνηση και τα ενεργούμενά της, δεν αντέχουν να βλέπουν την ένωση:

• Να ξαναβρίσκει την περπατησιά της
• Να ξαναβρίσκει τον χαμένο προορισμό της
• Να γίνεται και πάλι η αιχμή του δόρατος των Συναδέλφων
• Να αναλύει και με δημόσιες παρεμβάσεις έγκαιρα και εύστοχα να αποκαλύπτει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και μεθοδεύσεις που εξυφαίνονται εις βάρος μας.
• Να αρχίζει ξανά την προσπάθεια συσπείρωσης και συμπόρευσης όλων των φορέων.
• Να προσπαθεί να ανακτήσει την αξιοπιστία της.
• Να ξαναγίνεται η ένωση των πρωτοπόρων προτάσεων
• Να εγκαταλείπει την εσωστρέφεια και τον απομονωτισμό που κάποιοι την είχαν οδηγήσει και να γίνεται η εξωστρεφής, συλλογική και ελπιδοφόρα ένωση όλων.
• Να γίνεται ξανά η ένωση των μελών της και όχι των ολίγων κατά δήλωση ειδικών και αυτόκλητων πεφωτισμένων.

Κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, τώρα βγήκαν από την σκιά και λιβελογραφώντας συνεχίζουν με μεγαλύτερο ζήλο τα πολύ γνωστά σε αυτούς παιχνίδια της κατασυκοφάντησης, της σπίλωσης και της λασπολογίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αν και οι συντάκτες αυτών των σχολίων και αναρτήσεων λειτουργούν αντικαταστατικά και σε βάρος της ενώσεως αφού προβαίνουν σε ιταμές, αστήρικτες αλλά ερμηνεύσιμες επιθέσεις, με εκφράσεις και χαρακτηρισμούς κατώτερους των ηθικών αξιών και της ευπρέπειας που χαρακτηρίζει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, έχει αποφασίσει, στο παρόν στάδιο, να μην προχωρήσει σε καμία ενέργεια και να μην δώσει καμία απάντηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο οδηγήθηκε σε αυτήν του την απόφαση γιατί τα μέλη του πιστεύουν ότι η μοναδική πραγματική και αδιάψευστη απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από τις πράξεις και το έργο του.

Τα καθήκοντα της σωστής λειτουργίας και εκπροσώπησης της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ τα οποία μας έχουν αναθέσει οι συνάδελφοι απαιτούν σεβασμό, υπευθυνότητα, ήθος και άοκνες προσπάθειες και έτσι πορευόμαστε.

Για την ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ
Αντιναύαρχος ε.α
Γιώργος Ροΐδης μέλος του ΔΣ
Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος
Δημοσίων Σχέσεων

1 σχόλιο

  1. ΖΗΤΕΙΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ…….

    ( Στις 28/3/2014 το πρωί στο MEGA άκουσα τον Υπουργό κύριο Χατζηγάκη να λέει ότι οι φαρμακοποιοί κερδίζουν τριάντα τρία τοις εκατό επί των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, και από προσωπική πείρα ξέρω ότι στα συνταγογραφούμενα κερδίζουν εικοσιπέντε τοις εκατό, μας κάνουν όμως χάρη στα πανάκριβα ( ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΕΙΤΖ ΚΛΠ) τα οποία τα είχαν πρώτα τα νοσοκομεία που δεν κέρδιζαν τίποτα, και ο ασθενής τα έπαιρνε χωρίς επιβάρυνση και κερδίζουν λιγότερα
    Όμως αυτοί οι φαρμακοποιοί τεχνιέτως και με υπόγειες διασυνδέσεις με την Κεντρική Εξουσία, μπορεί και αμαρτωλές τα άρπαξαν από τα νοσοκομεία με την συμφωνία να έχουν μικρότερο κέρδος και που το διατυμπανίζουν, αλλά δεν μας λένε ότι πουλώντας ένα από αυτά κερδίζουν τόσα όσα θα κέρδιζαν από δέκα μη πανάκριβα φάρμακα.)
    Έτσι μου δημιουργήθηκε η απορία, σε αυτόν τον τόπο που οι πολίτες του περνούν τόσο δύσκολα δεν υπάρχει ένας πρόεδρος δημοκρατίας, ένας πρωθυπουργός, ένας αρχηγός κόμματος, ένας υπουργός ή μια υπουργίνα, ένας βουλευτής ή μια βουλευτίνα από συμπολίτευση και αντιπολίτευση, ένας δικαστής, ένας εισαγγελέας, ένας περιφερειάρχης ένας δήμαρχος, ένας δημοτικός σύμβουλος, , ένας πρόεδρος σωματείου, ένας συνδικαλιστής, ένας δημοσιογράφος ή μια δημοσιογράφος, ένας ή μια τέλος πάντων που να έχει την οποιαδήποτε εξουσία ή και υπεύθυνη από θέσεως επαφή με τα κοινά και να βροντοφωνάξει.
    ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ.!!!
    Θα βρεθεί κάποιος? Μάλλον όχι……και ας βουλιάζουν τα ταμεία του κράτους, και ας βουλιάζουν τα ταμεία των ασφαλισμένων, και ας κόβονται συντάξεις, και ας μην έχει ο άλλος να φάει, και ας μην μπορεί να πάρει το φάρμακο του…
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΓΙΑΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΩΝ,

    Έτσι το μόνο που μου μένει είναι εγώ να βροντοφωνάξω….
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΦΕΛΛΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση