GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το εορταστικό πορτρέτο της Ελισάβετ

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στα σύγχρονα πρότυπα του Instagram και των selfie, επέλεξε να είναι το εορταστικό της ετήσιο πορτρέτο η β...


Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στα σύγχρονα πρότυπα του Instagram και των selfie, επέλεξε να είναι το εορταστικό της ετήσιο πορτρέτο η βασίλισσα Ελισάβετ που συμπληρώνει σήμερα 88 χρόνια ζωής.
Την γενέθλια φωτογραφία τράβηξε το Μάρτιο ο βρετανός φωτογράφος Ντέιβιντ Μπέιλι, ο οποίος δηλώνει φαν της βασίλισσας. «Έχει πολύ ευγενικά μάτια με μια σκανδαλιάρικη λάμψη», δήλωσε ο φωτογράφος στο NBC. «Πάντα μου άρεσαν οι δυνατές γυναίκες και αυτή είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα.
Το πορτρέτο, το οποίο σύμφωνα με το NBC συνέλαβε το «νεανικό της πνεύμα», θα συμπεριληφθεί στην επίσημη τουριστική καμπάνια της κυβέρνησης για την προώθηση της χώρας.
Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα της Βρετανίας απολαμβάνει δύο γενέθλιες επετείους τον χρόνο: μια ιδιωτική σήμερα, και μια δημόσια τον Ιούνιο.
ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση