GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σάρα και η Μάρα και η επιστροφή... της Τζεντάι

Της Σταυρούλας Κεντιέ. Πριν πέσω για ύπνο, περνάω πάντα μια βόλτα από το ψυγείο. (Κακό ελάττωμα!). Προς έκπληξή μου, ανάμεσα...



Της Σταυρούλας Κεντιέ.

Πριν πέσω για ύπνο, περνάω πάντα μια βόλτα από το ψυγείο. (Κακό ελάττωμα!).
Προς έκπληξή μου, ανάμεσα σε κάτι ραπανάκια Κορινθίας, κάτι γιαουρτια 0%, μερικές τομάτες Κρήτης και 2-3 αυγά, βρήκα μια παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 με καρέ μαλλί, μια ξεφτισμένη μαύρη δαντέλα που μάλλον είχε ξεμείνει από τότε που τη χρησιμοποιήσαμε για να στραγγίξουμε την ξινομυζήθρα, κάτι dvd με σόου του '90 (και τα έψαχνα!) και ένα κουτί με παστές σαρδέλες από τότε που βλέπαμε το X-Factor με παρουσιαστή τον Σάκη.

Just the Sara and the Mara στο ψυγείο μου, Just like στo Mega mou!
Πρεμιέρα σου λέει για το "Μόνο οι δυο μας", που είχε για μόστρα την παρουσιάστρια του "Χορεύοντας με τα αστέρια" και κεντρική προσωπικότητα στην κριτική επιτροπή, (ανάμεσα σε δύο παντελώς αδιάφορους κυρίους) τον Τάκη Ζαχαράτο, ντυμένο Madonna α λα Ρούλα Κορομηλά του "Μπράβο Καλώς ήρθατε!", άρτι αφιχθείσα από τη Σύρο, με υποκρουση το "Σ' έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω !".

Αυτό που έβλεπα, δεν ήταν τα ζευγάρια καλλιτεχνών να τραγουδούν - για φιλανθρωπικό σκοπό βεβαίως - αλλά τη Ζέτα να παίρνει την εκδίκησή της από τη Ρούλα. (Όσο κι αν η δεύτερη, πίστευε πως με εξυπνακίστικες ατάκες-"καμικάζι", κακαριστά γέλια και πόζες παρακμιακής ντίβας, έκλεβε το ρόλο της πρώτης. Κάποιες φορές, μάλιστα, περίμενα ν' ανακράξει "Το τέλω, το τέλωωωω")..

Κάποτε ήταν ανάποδα οι ρόλοι...
Τι ντεκαντάνς! Και τι μακιγιάζ... Δε λέω, να λάμπει η υπέρλαμπρη Ρούλα με την λαμπερή λάμψη της, αλλά κρίμα τέτοιο καμ μπακ - καλύτερο κι από της Λαίδης- να εξαφανιστεί καιόμενο στους προβολείς!

Ο ντόρος που έγινε γι' αυτή την «επιστροφή» σε βραδινό σόου με έκανε καχύποπτη.
«Να δεις που η εμφάνιση της Ρούλας στο Just the two of us, είχε ως στόχο να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης από την Μπαλτακιάδα σήμερα. ΝΤΡΟΠΗ!», σκέφτηκα.
Αναμένω από τον Παντελή Παντελίδη, νέα διασκευή, μέσω YouTube, αφιερωμένη στην ελληνική ΤιΒί, με τίτλο "Τέτοια σόου δεν αξίζω"...
Ήταν τόσο κακή η χημεία και ο συνδυασμός των – μη διαγωνιζομένων – προσώπων, που θυμίζει σε αποτυχία την επιλογή του Πέτρου Κωστόπουλου για πρωινό. Τώρα κατάλαβα πόσο λάθος αισθητικά ήταν να συνδυάσω το προπολεμικό σεμεδάκι της γιαγιάς μου, με την Full HD LED TV μου…
Κλείνοντας το ψυγείο, πήρα μια σοκολάτα γάλακτος για να μου φύγει η ξινίλα, και μία να κεράσω την Ζετούλα να πάρει κάνα δράμι... Κόβει το μαύρο, αλλά κι αυτή το παράκανε με την πείνα βρε παιδι μου!
mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση