GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νάουσα: Αγόραζαν και πωλούσαν κλεμμένα κοσμήματα

Στο ενεχυροδανειστήριο που λειτουργούσαν στη Νάουσα, έκαναν νόμιμες αγοραπωλησίες τιμαλφών και τις καταχωρούσαν στα βιβλία που προβλ...


Στο ενεχυροδανειστήριο που λειτουργούσαν στη Νάουσα, έκαναν νόμιμες αγοραπωλησίες τιμαλφών και τις καταχωρούσαν στα βιβλία που προβλέπει ο νόμος. Έξω από αυτό, όμως, το ζευγάρι αγόραζε κλεμμένα χρυσαφικά χωρίς να τα καταχωρεί και τα μεταπωλούσε!
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του 34χρονου άνδρα και της 32χρονης ιδιοκτήτριας του ενεχυροδανειστηρίου βρήκαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα και 505 ευρώ, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και κατασχέθηκαν για να αναζητηθούν οι νόμιμοι ιδιοκτήτες τους.
Αρκετά τιμαλφή ακόμη, βρέθηκαν σε ένα ενεχυροδανειστήριο στη Θεσσαλονίκη όπου τα είχε πουλήσει ο 34χρονος και κατασχέθηκαν και αυτά. Το ζευγάρι δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ αναζητούνται και αυτοί που τους πούλησαν τα κοσμήματα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση