GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επίθεση με χημικά;

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης αλλά και οι δυνάμεις των ανταρτών ανέφεραν ότι την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε επίθεση με χημικά σε κεντρι...


Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης αλλά και οι δυνάμεις των ανταρτών ανέφεραν ότι την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε επίθεση με χημικά σε κεντρικό χωρίο της Συρίας, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες πολίτες. Το καθεστώς Άσαντ και η αντιπολίτευση αλληλοκατηγορούνται για την επίθεση. Οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητες πηγές.
Η Συριακή Εθνική Συμμαχία ανέφερε ότι η επίθεση έλαβε χώρα στο χωριό Κφαρ Ζέτα, το οποίο βρίσκεται στην Χάμα. Ωστόσο, δεν διευκρίνισε ποιο είδος χημικών χρησιμοποιήθηκαν. Από την πλευρά του, το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε γνωστό ότι μετά την επίθεση άνθρωποι υπέφεραν από ασφυξία και αναπνευστικά προβλήματα.
Η κρατική τηλεόραση κατηγόρησε ευθέως μέλη του Μετώπου Αλ Νούσρα για την επίθεση, τονίζοντας ότι χρησιμοποίησαν αέρια χλωρίου, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας περισσότερους από εκατό. Μάλιστα, το κανάλι μετέδωσε ότι τα μέλη της οργάνωσης ετοιμάζουν και νέα επίθεση με χημικά.
Ερασιτεχνικό βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του κόσμου δείχνει ανθρώπους να δυσκολεύονται να αναπνεύσουν σε νοσοκομείο του χωριού Κφαρ Ζέτα και άλλους να προσπαθούν να βοηθήσουν τους τραυματίες σε κατάσταση πανικού.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση