ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Η συνέχεια της αντιπαράθεσης για τον Δήμο Βιάννου...

Share it:
Από το www.cretanews.gr/ 

Ύστερα από την επιστολή του Δημάρχου Βιάννου, ("εάν έχετε οποιαδήποτε στοιχεία σας προκαλώ να τα δώσετε στην δημοσιότητα για τα δει ο κόσμος") και μετά από την έρευνα μας, παραθέτουμε τα παρακάτω:
Κύριε Δήμαρχε, όπως σας έχουμε είδη γνωρίσει, περιήλθε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) καταγγελία που...
Share it:
Reactions:

Δημοτικές εκλογές

CretaNews

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

 1. Τρομοκράτες ……..
  Τι είναι ΟΙ τρομοκράτες στην Ελλάδα?

  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!
  ΚΑΙ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
  ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ……. Γιατί σίγουρα δεν μπορεί το Ελληνικό κράτος να βγαίνει και να πανηγυρίζει μετά από κάθε τρομοκρατική ενέργεια!!!
  Και επί το λαΪκότερον Ο,ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…..ΕΝΑΣ ΚΑΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΕ Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α ……..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση