GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επενδύσεις δρομολογεί η Κίνα στην Ελλάδα

Πολυμελής αντιπροσωπεία της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης της Κίνας (NDRC) με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα Λι Γκο...


Πολυμελής αντιπροσωπεία της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης της Κίνας (NDRC) με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα Λι Γκουογιόνγκ (Li Guoyong), βρίσκεται στην Ελλάδα, με αντικείμενο τη μελέτη και υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων.
Η επίσκεψη της NDRC πραγματοποιείται με τη συνδρομή του «Enterprise Greece» και εντάσσεται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας και του Μόνιμου Μηχανισμού διαλόγου που συμφωνήθηκε στο Πεκίνο, στις αρχές Φεβρουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι, στο περιθώριο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας συζήτησαν για την δυνατότητα κινεζικών επενδύσεων στο ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο. Επενδύσεις που συμπληρώνουν τις επενδύσεις στον τομέα των λιμένων και της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση