ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Επενδύσεις δρομολογεί η Κίνα στην Ελλάδα

Share it:

Πολυμελής αντιπροσωπεία της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης της Κίνας (NDRC) με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα Λι Γκουογιόνγκ (Li Guoyong), βρίσκεται στην Ελλάδα, με αντικείμενο τη μελέτη και υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων.
Η επίσκεψη της NDRC πραγματοποιείται με τη συνδρομή του «Enterprise Greece» και εντάσσεται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας και του Μόνιμου Μηχανισμού διαλόγου που συμφωνήθηκε στο Πεκίνο, στις αρχές Φεβρουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι, στο περιθώριο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας συζήτησαν για την δυνατότητα κινεζικών επενδύσεων στο ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο. Επενδύσεις που συμπληρώνουν τις επενδύσεις στον τομέα των λιμένων και της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Πηγή: www.newsbeast.gr
Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση