GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομιλία στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πυλαίας

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίο...



Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του ΔικτύουΚοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 στις 17:00 στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πυλαίας, η Έλενα Ράπτη μίλησε στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών» που διοργανώθηκε από την Αντιπρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης και Παιδείας και υπεύθυνη για τα θέματα Ενδοσχολικής Βίας και Εκφοβισμού του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ανατολή Κωνσταντινίδου.

Η Έλενα Ράπτη ενημέρωσε γονείς και εκπαιδευτικούς για την εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» με σκοπό τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και παρουσίασε όλα τα εργαλεία του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη του φαινομένου και την προστασία των παιδιών.
Γονείς και παιδιά είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».
Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν καπέλα με το logo της καμπάνιας, ευγενική προσφορά της εταιρίας αθλητικών ειδών Champion.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση