GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΒΑ: Στα πλέι οφ η Σάρλοτ, μέτρια βραδιά για Αντετοκούνμπο

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η Σάρλοτ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ του ΝΒΑ, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Κ...



Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η Σάρλοτ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ του ΝΒΑ, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Κλίβελαντ με 96-94, σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς που έγιναν τα ξημερώματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Το ματς κρίθηκε στην παράταση, όπου η ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν (πρόεδρος των Μπόμπκατς), με ηγέτη τον Τζέφερσον (24 πόντους, οι επτά εκ των οποίων στο έξτρα πεντάλεπτο) πήρε τη μεγάλη νίκη. Οι νικητές με εφετινό ρεκόρ 38-37εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ρεκόρ καριέρας με 44 πόντους έκανε ο Κάιρι Ίρβινγκ για τους «ιππότες» που χάνουν την επαφή με την οκτάδα.

Πάλεψε το Μιλγουόκι, αλλά ηττήθηκε στην έδρα του από το Τορόντο με 102-98. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πέτυχε μόλις 4 πόντους σε περίπου 25 λεπτά συμμετοχής, έφτασε τις 63 ήττες σε 77 ματς και κατέγραψε το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία της.

Το Σικάγο πανηγύρισε σε 5ο σερί παιχνίδι. Αυτή την φορά οι Μπουλς επιβλήθηκαν εκτός έδρας με 96-78 επί της Ουάσινγκτον και, πλέον, ισοβαθμούν στην τρίτη θέση της Ανατολής με τους Ράπτορς.
Η επιστροφή του Κέβιν Γκαρνέτ μετά από 19 αγώνες, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ήταν η είδηση στον αγώνα των Φιλαδέλφεια 76ερς με το Μπρούκλιν, ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος (105-101). Ο άσος των Νετς πέτυχε 10 πόντους κι έδειξε ότι θέλει ακόμη παιχνίδια για να βρει τον καλό του εαυτό.

Τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στους αγώνες του ΝΒΑ:
Ορλάντο Μάτζικ-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 100-92
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Σικάγο Μπουλς 78-96
Κλίβελαντ Καβαλίερς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 94-96 παρ. (κ.α. 82-82)
Ντιτρόιτ Πίστονς-Μπόστον Σέλτικς 115-111
Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπρούκλιν Νετς 101-105
Μιλγουόκι Μπακς-Τορόντο Ράπτορς 98-102

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση