GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αυτούς θα πάει στη Τούμπα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα κρίνει το ένα από τα δύο εισιτήρια για το...



Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα κρίνει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μίτσελ έδωσε έμφαση στην πίεση προς τον αντίπαλο και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, όταν εκείνη βρίσκεται στην κατοχή του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις και εκτελέσεις κόρνερ.

Ο Χοσέ Χολέμπας συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Βέργος. Αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή, όπως και ο τραυματίας Ερνάν Πέρεζ.

Οι «εκλεκτοί» είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντέζ, Βούρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση