GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύναμη στο "λευκό" τώρα

Σήμερα ζούμε στην εποχή όπου στη χώρα δεν υπάρχουν πολιτικοί αλλά πολιτικάντηδες που ασχολούνται με τα κοινά για ίδιο συμφέρον...



Σήμερα ζούμε στην εποχή όπου στη χώρα δεν υπάρχουν πολιτικοί αλλά πολιτικάντηδες που ασχολούνται με τα κοινά για ίδιο συμφέρον ή για...
συμφέροντα άλλων (αφεντικών τους).

Τα τελευταία χρόνια βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να είναι αρεστός σε όλους να παίζει ακόμα και με τα εθνικά θέματα στην ευαίσθητη Θράκη.

Βλέπω αυτούς που μας ξεπούλησαν σε ξένους και ντόπιους (ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ ΛΑΟΣ) που με χρεος 114% μας έβαλαν στα μνημόνια γιατί ήταν υψηλό, τώρα με χρέος 180% να μας λένε ότι έλυσαν το πρόβλημα και βγήκαμε στις αγορες. Αυτοί τώρα μου ζητάνε την ψήφο μου.

Βλέπω το ΚΚΕ να είναι πιο συστημικό από τους άλλους και ας μην έχει κυβερνήσει ποτέ (η κομματική επιχορήγηση να είναι καλά που ταϊζει τον Περισσο). Και μάλιστα όποτε κινδυνεύσει το σύστημα να βάζει τραμπούκους του ΠΑΜΕ να δέρνουν, όπως έκαναν και με τους αγανακτισμένους που ήθελαν να μπούνε στη βουλή εκείνο το βράδυ. Και αυτοί ζητάνε την ψήφο μου.

Βλέπω πρώην πολιτικάντηδες που συμμετείχαν στην καταστροφή της χώρας ως χαμαιλεοντες να αλλάζουν και να θέλουν το καλό μου ζητώντας την ψήφο μου (ΑΝ.ΕΛ. ΕΛΙΑ κλπ)

Βλέπω πολιτικάντηδες όπως ο Τζήμερος και Μανος που κράζουν τους πάντες, να μιλάνε για σπατάλες και να κάνουν συμμαχίες για να πάρουν μεγαλύτερη εκλογική επιχορήγηση.

Βλέπω το κατεστημένο του τόπου που χρόνια ξεκοκαλίζει το δημόσιο χρήμα και τα κονδύλια της ΕΕ που όλοι πανηγυρίζουμε όταν μας λένε ότι πήραμε αλλά ποτέ δεν βλέπουμε, να κατεβάζει νέες "καθαρές" μαριονετες (Ποταμι - Θεοδωράκης) φοβούμενο μην χάσει την κουτάλα.

Τα τελευταία χρόνια πάω στις κάλπες για να ψηφίσω όχι με στόχο την εκλογή ενος ικανου ηγέτη αλλά με στόχο την τιμωρία πολιτικάντηδων που πρόδωσαν την Πατρίδα μου και εμένα.

Λευκό δεν μπορώ να ψηφίσω γιατί οι πολιτικάντηδες έχουν κάνει νόμους που με αντισυνταγματικό τρόπο προσταεύουν τους ευτούς τους και τα αφεντικά τους ακόμα και με λευκο.

Και τι εννοώ. Λευκο ψηφίζω γιατί από όλα τα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογες δεν με εκφράζει κανένα. Αλλα τότε η ψήφος μου μοιράζεται στα κόμματα που δεν γούσταρα. Τόσο καλά....

Για φανταστείτε όμως τι θα γινόταν αν υπήρχε νόμος που θα όριζε αν ερχόταν πρωτο κόμμα το λευκο όλα τα κόμματα που συμμετείχαν στις εκλογες να διαλύονταν και οι συμμετέχοντες να έχαναν τα πολιτικά τους δικαιώματα για 10 χρόνια ενώ οι κυβερνώντες για πάντα. (προσωπικά θα ήθελα οι κυβερνώντες να έφευγαν και από τη χώρα).

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση