GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομοτηνή: Πάνοπλος ηλικιωμένος πωλούσε λαθραία τσιγάρα!

Δεν προλάβαιναν να μετρούν... μαχαίρια και σιδερογροθιές οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο σε έναν ηλικιωμένο στην Κομοτηνή γιατ...



Δεν προλάβαιναν να μετρούν... μαχαίρια και σιδερογροθιές οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο σε έναν ηλικιωμένο στην Κομοτηνή γιατί είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ποσότητες λαθραίων τσιγάρων!

Κατά τη διάρκεια της σωματικής έρευνας στην οποία υπέβαλαν τον 76χρονο άνδρα, εκτός από τα 58 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, οι αστυνομικοί έβγαλαν το ένα μετά το άλλο μέσα από τα ρούχα του οκτώ μαχαίρια που είχαν μήκος από 23 ως 30 εκατοστά και τρεις σιδερογροθιές!

Ο ηλικιωμένος ισχυρίστηκε ότι και αυτά τα διέθετε προς πώληση αλλά οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία που, εκτός από την κατηγορία της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα, περιλαμβάνει και αυτή της παράνομης οπλοκατοχής και τον παρέπεμψαν με αυτή στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση