GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η κοινωνία να στείλει μήνυμα ανατροπής στις εκλογές»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης συμμετείχε σήμερα στην απεργιακή συγκέντρωση και έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η κ...


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης συμμετείχε σήμερα στην απεργιακή συγκέντρωση και έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η κοινωνία είναι αντιμέτωπη με μια ολέθρια πολιτική που καταστρέφει θέσεις εργασίας, κοινωνικούς πόρους και ανθρώπινες ζωές.
Είναι επίσης αντιμέτωπη με μια ξεδιάντροπη προεκλογική κοροϊδία που υποστηρίζει ότι τα Μνημόνια τελειώνουν, οι αγορές μας περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές και η κρίση είναι πίσω μας.
Η κοινωνία τους έχει καταλάβει. Δεν πρόκειται να την ξεγελάσουν. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν είναι να τους κλείσουμε εμείς τον δρόμο.
Στις εκλογές του Μαΐου η κοινωνία πρέπει να στείλει ένα μήνυμα ιστορικής ανατροπής, ξεκινώντας από την Αθήνα.
Δίνουμε αυτήν την μάχη και για την χαμένη τιμή της αυτοδιοίκησης, να απαλλαγεί από τις πολιτικές που εξαφανίζουν τους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό και στερούν υπηρεσίες για τους πολίτες».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση