GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιαννιτσά: Έκαναν εράνους χωρίς άδεια

Στη “φάκα” πιάστηκαν τέσσερα άτομα στα Γιαννιτσά, δύο άνδρες 37 και 38 ετών και ισάριθμες γυναίκες 32 και 63, για παράβαση της νομοθ...


Στη “φάκα” πιάστηκαν τέσσερα άτομα στα Γιαννιτσά, δύο άνδρες 37 και 38 ετών και ισάριθμες γυναίκες 32 και 63, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.
Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά Πέλλας, εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες να ενεργούν έρανο υπέρ σωματείου χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο αδεία και οι δύο γυναίκες να ενεργούν έρανο υπέρ του ίδιου σωματείου χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο αδεία.
Σε αστυνομικό έλεγχο των συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 33 περιοδικά – έντυπα, δύο μπλοκ αποδείξεων που έφεραν στο εξώφυλλο τους μία στρογγυλή σφραγίδα με αναγραφή του τίτλου του σωματείου, δύο σχετικές εξουσιοδοτήσεις και το χρηματικό ποσό των 53 ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση