GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρελθόν από τη Λεβερκούζεν ο Χίπια

Η χθεσινοβραδινή ήττα της Λεβερκούζεν από το Αμβούργο (1-2) φαίνεται πως αποτέλεσε την χαριστική βολή του Σάμι Χίπια από την τε...



Η χθεσινοβραδινή ήττα της Λεβερκούζεν από το Αμβούργο (1-2) φαίνεται πως αποτέλεσε την χαριστική βολή του Σάμι Χίπια από την τεχνική ηγεσία της .

Οι «ασπιρίνες», που δεν μπορούν να συνέλθουν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την χειμερινή διακοπή στην Μπουντεσλίγκα, έχασαν κι άλλο πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια κατάληψης της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Φιλανδού τεχνικού από τον πάγκο, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα ότι την θέση του παίρνει ο μέχρι πρότινος επικεφαλής των ομάδων Νέων του συλλόγου, Σάσα Λεβαντόφσκι, που αποτέλεσε τεχνικό δίδυμο με τον Χίπια την περίοδο 2012-2013.

Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Λεβερκούζεν είναι το γεγονός ότι έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στους τελευταίους εννέα αγώνες της στο πρωτάθλημα, ενώ μετά τη διακοπή μετρά μόλις τρεις επιτυχίες σε 12 αγώνες.

Από την δεύτερη θέση βρίσκεται μεν στην τέταρτη, κινδυνεύοντας όμως να βρεθεί έκτη μετά τη διεξαγωγή της 29ης αγωνιστικής, ενώ έχει αποκλειστεί στο Champions League και στο Κύπελλο Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση