GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες ισχυρές απώλειες στο Χρηματιστήριο

Με νέες ισχυρές απώλειες έκλεισαν οι τιμές των μετοχών, με την αγορά να κινείται πτωτικά για ένατη συνεχή συνεδρίαση, καθώς η αρχική...


Με νέες ισχυρές απώλειες έκλεισαν οι τιμές των μετοχών, με την αγορά να κινείται πτωτικά για ένατη συνεχή συνεδρίαση, καθώς η αρχική προσπάθεια αντίδρασης δεν είχε δύναμη και διάρκεια. Η αγορά υποχώρησε κάτω από τα επίπεδα των 1.200 μονάδων, κλείνοντας στα χαμηλότερα επίπεδα από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου.
Στη διάρκεια των εννέα συνεχόμενων πτωτικών συνεδριάσεων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης καταγράφει συνολικές απώλειες 12,27%, περιορίζοντας τα κέρδη του από τις αρχές του 2014 στο 2,09%.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στα χαμηλότερα επίπεδα της ημέρας, στις 1.186,99 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 1,72%.
Αρχικά κινήθηκα ανοδικά καταγράφοντας ανώτερη τιμή στις 1.225,74 μονάδες όταν σημείωνε άνοδο έως και 1,48%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 204,11 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,59%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,23%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση