GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέβηκαν βίντεο από το κινεζικό διαδίκτυο

Οι κινεζικές αρχές διέταξαν το Σαββατοκύριακο να αφαιρεθούν από το διαδίκτυο βίντεο από τέσσερις δημοφιλής αμερικανικές σειρές...



Οι κινεζικές αρχές διέταξαν το Σαββατοκύριακο να αφαιρεθούν από το διαδίκτυο βίντεο από τέσσερις δημοφιλής αμερικανικές σειρές (Big Bang Theory, NCIS, The Practice και The Good... Wife). Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα, ήραν την άδεια δημοσίευσης μιας από τις μεγαλύτερες ιντερνετικές εταιρίες στην Κίνα στα πλαίσια της πάταξης της πορνογραφίας.

Σύμφωνα με μεγάλη κρατική εφημερίδα, «οι άνθρωποι απόλαυσαν τις ανέσεις του Ίντερνετ, ήρθαν ωστόσο αντιμέτωποι και με τις αρνητικές επιπτώσεις και εκτέθηκαν σε κρυμμένους κινδύνους ασφάλειας. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί και να απολαμβάνει το ίντερνετ αρκεί να μην παραβιάζει του νόμους και τα δημόσια ήθη».

Την απαγόρευση των βίντεο ακολούθησε οδηγία από την Κρατική Διοίκηση Τύπου, Δημοσιεύσεων, Ραδιοφωνίας, Φιλμ και Τηλεόρασης σύμφωνα με την οποία προγράμματα και ταινίες χωρίς άδεια δεν επιτρέπεται να μεταδίδονται διαδικτυακά.

Η παραβίαση των κανόνων για μετάδοση διαδικτυακών προγραμμάτων επισείει πρόστιμο και, σε σοβαρές περιπτώσεις, ακόμα και πενταετή απαγόρευση σε εγχειρήματα και επενδύσεις σε διαδικτυακά προγράμματα.
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση