GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βλέπει» Ιτούρμπε η Ρεάλ

Μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει οι εμφανίσεις του Ιστούρτε με την φανέλα της Ελλάς Βερόνα (ομάδα του Βαγγέλη Μόρα). Ο Αργεντινός...


Μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει οι εμφανίσεις του Ιστούρτε με την φανέλα της Ελλάς Βερόνα (ομάδα του Βαγγέλη Μόρα). Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κάνει την πρώτη του «γεμάτη» χρονιά, έχοντας αγωνιστεί 28 φορές στο ιταλικό πρωτάθλημα κι έχοντας σκοράρει 5 φορές, κάτι που έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.
Κι ένα απ’ αυτά είναι της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήδη λέγεται πως τις προσεχείς μέρες ο εκπρόσωπός του θα ταξιδέψει για Ισπανία, προκειμένου να υπάρξουν οι πρώτες επαφές για κάποιο πιθανό deal. Κι ενώ τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν φήμες περί έντονου ενδιαφέροντος της Ρόμα για να τον κάνει δικό της το προσεχές καλοκαίρι.
Όπως είναι φυσικό, όλα αυτά τα βλέπει η νυν ομάδα του και… γλυκαίνεται. Διότι γνωρίζει πως προφανώς ο παίκτης θα πάρει μεταγραφή για κάποια «μεγαλύτερη» ομάδα, ωστόσο δεν πρόκειται να τον δώσει για ένα κομμάτι ψωμί. Κι όσο ο μικρός συνεχίζει να παίζει εξαιρετικά, όλο κι ανεβαίνει το κασέ του!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση