GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Boeing δεν το εξαφάνισαν οι επιβάτες

Kανείς από τους επιβάτες του μοιραίου Boeing της πτήσης 370 της Malaysia Airlines δε σχετίζεται με την... εξαφάνιση του αεροσκάφους, ξεκ...

Kανείς από τους επιβάτες του μοιραίου Boeing της πτήσης 370 της Malaysia Airlines δε σχετίζεται με την... εξαφάνιση του αεροσκάφους, ξεκαθάρισε σήμερα η αστυνομία της Μαλαισίας, υπογραμμίζοντας πως κανένας από τους επιβαίνοντες δεν προκάλεσε αεροπειρατεία στο Boeing ή είχαν προσωπικά και ψυχολογικά ζητήματα που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την εξαφάνιση του αεροσκάφους. 

Εν τω μεταξύ, μαίνουν και τα υποβρύχια στη «μάχη» ανεύρεσης του Boeing .Συγκεκριμένα, ένα βρετανικό πυρηνικό υποβρύχιο, το HMS Tireless, πρόκειται να συμμετάσχει στις έρευνες στον Ινδικό Ωκεανό για το αγνοούμενο αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών, όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Οι αυστραλιανές αρχές ανακοίνωσαν ότι η ζώνη των ερευνών για την πτήση MH370 μετατοπίστηκε 500 χιλιόμετρα προς τα ανατολικά και επικεντρώνεται τώρα σε μία ζώνη περίπου 1.500 χιλιόμετρα δυτικά του Περθ.

Ανώτατοι αυστραλοί αξιωματούχοι προειδοποιούν, ωστόσο, ότι η κακοκαιρία και η έλλειψη αξιόπιστων πληροφοριών δυσχεραίνουν τις προσπάθειες εντοπισμού των συντριμμμιών του αεροσκάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση