GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eίδωλο της μόδας ο μόλις 8 μηνών πρίγκιπας Γεώργιος!

Σε είδωλο της μόδας έχει ήδη αναχθεί ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος, γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, μόλις οκτώ ...



Σε είδωλο της μόδας έχει ήδη αναχθεί ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος, γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, μόλις οκτώ μηνών, καθώς όλα τα ρούχα που φορά εξαντλούνται αμέσως από τα καταστήματα.

Όπως και η μητέρα του, η δούκισσα του Κέμπριτζ, ο μικρός Γεώργιος αναδεικνύεται σε είδωλο με τους φανατικούς της μόδας και φυσικά τις μητέρες που αναμένουν με ανυπομονησία την επόμενη εμφάνισή του.
Αυτή την περίοδο ο πρίγκιπας Γεώργιος, τρίτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, βρίσκεται σε περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία με τους γονείς του. Χθες Τετάρτη ο «υπέροχος Γεώργιος», φορώντας μια κοντή μπλε σαλοπέτα στολισμένη με ένα καραβάκι, συμμετείχε στην πρώτη του επίσημη εκδήλωση στο Ουέλινγκτον, όπου έπαιξε με δέκα μωρά που γεννήθηκαν περίπου την ίδια περίοδο με εκείνον.

Η εκδήλωση αυτή βρέθηκε στην πρώτη σελίδα του βρετανικού Τύπου με τη Daily Mail να περιλαμβάνει ένα επιπλέον οκτασέλιδο με φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα «που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει».

Τα βρετανικά μέσα επεσήμαναν επίσης την καλοτυχία της Rachel Riley, μιας πολυτελούς μάρκας παιδικών ρούχων στη συλλογή της οποίας ανήκει η διάσημη πλέον σαλοπέτα. Παρά την τσουχτερή της τιμή (75 λίρες, 91 ευρώ) έγινε αμέσως μπεστ-σέλερ σε σημείο που το μέγεθος για βρέφη 6 ως 12 μηνών εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα.

Στα τέλη Μαρτίου ο πρίγκιπας Γεώργιος πόζαρε για μια επίσημη φωτογραφία με τους γονείς τους και τον σκύλο τους Λούπο με ένα ανοιχτό γαλάζιο πουλόβερ που έγραφε το όνομά του.
Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο ιστότοπος My1stYears.com πούλησε 1.200 τέτοια μπλουζάκια προτού εξαντληθούν μέσα σε λίγες ώρες.

«Φαίνεται ότι ο μικρός πρίγκιπας έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας του στο να καθορίζει την τάση της μόδας. Ό,τι φορά ξεπουλά σα ζεστό ψωμί», είχε δηλώσει ο διευθυντής του ιστότοπου Ντάνιελ Πράις στο περιοδικό Hello!
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση