GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

HP: Ανατριχιαστικό app για όσους ψωνίζουν

Η Hewlett Packard παρουσίασε μια νέα εφαρμογή για κινητά, την οποία οι λιανοπωλητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθούν ...


Η Hewlett Packard παρουσίασε μια νέα εφαρμογή για κινητά, την οποία οι λιανοπωλητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθούν τους ανθρώπους που ψωνίζουν και να στέλνουν στοχευμένες διαφημίσεις και προσφορές.
Το iOS app, που ονομάστηκε SmartShopper και παρουσιάστηκε στο συνέδριο στο Λας Βέγκας, έχει τη δυνατότητα να στείλει προσφορές με βάση την τοποθεσία του smartphone, στους χρήστες iPhone σε πραγματικό χρόνο.
Προωθείται από την Meg Whitman της HP ως ένας τρόπος για τους λιανοπωλητές να αποτιμούν σε χρήμα τα δίκτυά τους και ως ένας τρόπος για να οικοδομήσουν «στενότερες σχέσεις με τους πελάτες τους». Η Dominic Wilde, δήλωσε στο Techworld στην Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα:
«Έχει πολύ ακριβείς δυνατότητες θέσης, ώστε να μπορούμε να προσδιορίσουμε μια συσκευή μέχρι 2m, κάτι που είναι κατά 60% καλύτερο από οτιδήποτε άλλο στην αγορά σήμερα. Στην καλύτερη περίπτωση, ακόμη και κάτω από το 1μ.»
Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση