GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για φοροδιαφυγή κατηγορεί το Twitter ο Ερντογάν!

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν με δηλώσεις του εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που αποκά...



Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν με δηλώσεις του εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που αποκάλυψαν τηλεφωνικές συνομιλίες που εμπλέκουν τον ίδιο και το περιβάλλον του σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει το Twitter για φοροδιαφυγή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το Twitter, το YouTube και το Facebook είναι διεθνείς εταιρείες που συστάθηκαν για το κέρδος. Το Twitter είναι παράλληλα και φοροφυγάς. Θα ασχοληθούμε με αυτό».

Σημειώνεται ότι τον προηγούμενο μήνα, με εντολή της κυβέρνησης αποκλείστηκε η πρόσβαση πολιτών στο Twitter.

Ωστόσο, στις 3 Απριλίου, η Άγκυρα αναγκάσθηκε να άρει την απαγόρευση, μετά τη διεθνή κατακραυγή και την απόφαση του τουρκικού Συνταγματικού Δικαστηρίου που έκρινε αντισυνταγματικό το μέτρο.

Αναφερόμενος και πάλι στη δικαστική απόφαση ο Ερντογάν δήλωσε:

«Εφαρμόσαμε την απόφαση, αλλά το επαναλαμβάνω, δεν την σέβομαι». Επέκρινε, μάλιστα, το Συνταγματικό Δικαστήριο λέγοντας ότι «υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ξένων εταιρειών, αντί να υπερασπισθεί την ίδια τη χώρα του».

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη εβδομάδα, η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ο αποκλεισμός της πρόσβασης στο YouTube θα διατηρηθεί, παρά τις δύο αντίθετες αποφάσεις της τουρκικής Δικαιοσύνης, όσο δεν αποσύρονται ορισμένες πληροφορίες που οι τουρκικές αρχές θεωρούν «παράνομες».

directnews.gr

1 σχόλιο

  1. χμμ... αναρωτιέμαι τα πάσης φύσεως "pornotube" δεν συστάθηκαν για το κέρδος;; γι'αυτά μούγκα στρούγκα ο Ερντογάν και ο κάθε απανταχού γης Ερντογάν!! Τι δεν καταλαβαίνεις;; χεχεχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση