GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 19χρονος για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Σε υπ' αριθμόν ένα κέντρο της διακίνησης λαθραίων τσιγάρων έχει αναδειχθεί η Θήβα, όπου οι συλλήψεις λαθρεμπόρων έχουν γίνε...



Σε υπ' αριθμόν ένα κέντρο της διακίνησης λαθραίων τσιγάρων έχει αναδειχθεί η Θήβα, όπου οι συλλήψεις λαθρεμπόρων έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες!
Ένας ακόμη νεαρός διακινητής συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφαλείας.
Πρόκειται για έναν 19χρονο Έλληνα, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του συνολικά 400 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Έτσι, κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Οινόης για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το ελληνικό Δημόσιο.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο νεαρός διακινητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που του άσκησε ποινική δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση