GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύξηση 2,5% στις ασφαλίσεις ζωής το πρώτο τρίμηνο του 2014

Μειωμένη κατά 2,4% εμφανίζεται η παραγωγή ασφαλίστρων το πρώτο τρίμηνο του 2014 έναντι του 2013, σύμφωνα με έρευνα της ΕΑΕΕ. Ει...



Μειωμένη κατά 2,4% εμφανίζεται η παραγωγή ασφαλίστρων το πρώτο τρίμηνο του 2014 έναντι του 2013, σύμφωνα με έρευνα της ΕΑΕΕ. Ειδικότερα, στις ασφαλίσεις Ζωής παρουσιάστηκε αύξηση κατά 2,5%, ενώ στις ασφαλίσεις κατά Zημιών η μείωση είναι 5,7%.
Στην έρευνα ανταποκρίθηκαν 59 ασφαλιστικές επιχειρήσεις οι οποίες συγκέντρωσαν το 94,6% της παραγωγής ασφαλίστρων (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων συμβολαίων) σύμφωνα με τα πλήρη στοιχεία της ασφαλιστικής αγοράς που αφορούσαν το 2012. Από τις ανωτέρω επιχειρήσεις, οι 21 δραστηριοποιήθηκαν στις ασφαλίσεις Ζωής (αντίστοιχο μερίδιο αγοράς 98,7%) και 49 στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών (μερίδιο 91,3%).
Η παραγωγή ασφαλίστρων του πρώτου τριμήνου του 2014 για τους σημαντικότερους κλάδους ασφάλισης των ασφαλιστικών επιχειρήσεων-μελών που συμμετείχαν στην έρευνα και η σύγκρισή της με την αντίστοιχη παραγωγή του 2013 παρουσιάζεται στους παρακάτω πίνακες.
nextdeal.gr

2 σχόλια

  1. Χαμός τα τελευταία 24ωρα. Ο κόσμος, αγανακτισμένος από τις φορολογικές δηλώσεις και τους φόρους στα ακίνητα, τα ληξιπρόθεσμα χρέη, την ακρίβεια, την κοροιδία με το κοινωνικό μέρισμα, τις απειλές για κατασχέσεις σε σπίτια και καταθέσεις, στρέφεται και ψάχνει σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους δήμους, να ψηφίσει υποψηφίους που ανήκουν στον Σύριζα, στους ΑΝΕΛ, στην Ελληνική Αυγή, το ΚΚΕ. Υπάρχει περίπτωση και στους κεντρικούς δήμους και σε όλες τις περιφέρειες να καταψηφιστούν και να αποκλειστούν από το β' γύρο οι υποψήφιοι της ΝΔ και της Ελιάς-Πασόκ.

    Ο κόσμος κατάλαβε ότι του ετοιμάζουν νέα μέτρα και περικοπές σε εφάπαξ και συντάξεις και θα τους μαυρίσει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Όποιος τριγυρνά σε λαϊκές αγορές, καφενεία, παντού, όλοι θέλουν να μαυρίσουν τους επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους υποψηφίους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ μιλάνε για ψήφο σε υποψηφίους δημάρχους που στηρίζει ο Σύριζα, η Ελλ. Αυγή και οι ΑΝΕΛ ( Καπερνάρος, Χαϊκάλης ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ
    ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ. ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΑ .ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ
    ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΕΣ ΜΕ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση