GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Καλλιεργούσε 80 γλάστρες με χασίς

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 45χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σ...


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 45χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργειαδενδρυλλίων κάνναβης.
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι έρευνα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην πόλη της Λαμίας, στην αυλή του οποίου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
Ογδόντα δενδρύλλια κάνναβης, μήκους από 10 έως 50 εκατοστών το καθένα, εμφυτευμένα μέσα σε γλάστρες, καθώς και διάφορα είδη όπως πλαστικά μπουκάλια, φυτοφάρμακα κ.λ.π., τα οποία χρησιμοποιούνταν για την περιποίηση τους.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι το ανωτέρω σπίτι χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης και καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης ο 45χρονος, ο οποίος αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Πηγή: Lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση