GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις Μαροκινοί οι δράστες της φριχτής δολοφονίας 82χρονης στα Εξάρχεια

Τρεις Μαροκινοί είναι σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες της φρικτής δολοφονίας μιας 82χρονης από τις Φιλιππίνες, η οποία έχασε τη ...


Τρεις Μαροκινοί είναι σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες της φρικτής δολοφονίας μιας 82χρονης από τις Φιλιππίνες, η οποία έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του 4χρονου δισεγγονού της.
Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή από ασφυξία το μεσημέρι της 9ης Μαΐου από τον δσέγγονό της που επέστρεφε από το σχολείο καθώς οι τρεις Μαροκινοί αφού έψαξαν το σπίτι της, την φίμωσαν και στη συνέχεια την παράτησαν αβοήθητη.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι τρεις δολοφόνοι είχαν προσχεδιάσει το έγκλημά τους καθώς μια ημέρα νωρίτερα είχαν εμφανιστεί ως υποψήφιοι ενοικιαστές διπλανού διαμερίσματος από αυτό που έμενε η άτυχη ηλικιωμένη.
Αρχικά συνελήφθη ένας 35χρονος που ομολόγησε την πράξη του ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε ένας 33χρονος με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον 28χρονο ομοεθνή συνεργό τους.
Οι δύο πρώτοι Μαροκινοί, όπως αποδείχθηκε, είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και διαρρήξεις.
Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. Βράζει η ελληνική κοινωνία. Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά σε μια νέα προκλητική ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ για να διαλυθούν οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ ( από άγνωστα κέντρα αλλά με γνωστά κίνητρα ), ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες και για εκλογή Προέδρου και συνέχιση της διακυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ με ενσωμάτωση αποστατών βουλευτών από τα άλλα κόμματα για να φτάσουν τον αριθμό 180έδρες, και να συνεχιστεί για 2 χρόνια το μαρτύριο του μνημονίου και του μεσοπροθέσμου.

    Εξωθεσμικά κέντρα, αφού επέβαλλαν δοτούς πρωθυπουργούς και "εκλεκτούς υπουργούς", τώρα ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ και ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ σχέδια διάλυσης κινημάτων, όπως των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ, και τη δημιουργία νέων κομμάτων που θα παίξουν το ρόλο υποστηρικτή ( Ποτάμι ) ή προσφέρουν θέσεις και υπουργεία και καρέκλες σε "ανεξάρτητους" βουλευτές για να επιστρέψουν στα μαντριά. Απέραντο μαγειρείο, φοβερά παρασκήνια,ίντριγκες, εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας, πολιτικο-οικονομικής, αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην νομή της εξουσίας, και ποδηγετούν τον Ελληνικό λαό μέσω των τηλεοπτικών καναλιών. Βρώμα, μπόχα, δυσωδία, ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, παραβίαση του δημοκρατικού πολιτεύματος και Συντάγματος, με στόχο τον Σύριζα και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που όρθωσαν αντιμνημονιακό λόγο. Αιδώς Αργείοι !

    Οι δημοκρατικοί πολίτες που ψήφισαν Ελιά και Ποτάμι, πως νοιώθουν σήμερα με τις ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον "φίλο" μου τον Δήμαρχο Αθηναίων να το δείξετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση