GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βούτηξαν" 9χρονο λιοντάρι από καταφύγιο ζώων στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας

Ένα 9χρονο λιοντάρι έκλεψαν από καταφύγιο ζώων στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας δύο τολμηροί άνδρες. Οι αρχές, ωστόσο, τρεις ημέρες ...



Ένα 9χρονο λιοντάρι έκλεψαν από καταφύγιο ζώων στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας δύο τολμηροί άνδρες. Οι αρχές, ωστόσο, τρεις ημέρες μετά ανακάλυψαν το λιοντάρι, που φέρει το όνομα Ραγουέλ, περίπου 500 χιλιόμετρα μακριά από το καταφύγιο από το οποίο εκλάπη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το αιλουροειδές βρέθηκε στην κατοχή του υποτιθέμενου προηγούμενου ιδιοκτήτη του στην πολιτεία του Παναμά, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Estado de Sao Paolo. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης του ζώου, βάρους 300 κιλών, ανακοίνωσε η αστυνομία της πολιτείας αυτής.
Το λιοντάρι εξαφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης από το καταφύγιο που βρίσκεται στην περιοχή Μοντέ Αζούλ Παουλίστα. Όπως φαίνεται σε βίντεο που εξέτασαν οι αρχές από τις κάμερες ασφαλείας μιας κοντινής φάρμας, εικονίζονται δύο άνδρες σε ένα φορτηγό να μεταφέρουν ένα κλουβί λίγο πριν αναφερθεί η εξαφάνιση του λιονταριού.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση