GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΕΞΗ, ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Επιτέλους μετά 30 χρόνια, μία ολόκληρη γενιά, βρέθηκε ο νέος ελληνικός πολιτικός που θα τα ξαναδώσει όλα στον ελληνικό λαό. Άκοπα και ευχ...

Επιτέλους μετά 30 χρόνια, μία ολόκληρη γενιά, βρέθηκε ο νέος ελληνικός πολιτικός που θα τα ξαναδώσει όλα στον ελληνικό λαό. Άκοπα και ευχάριστα. Το ελληνικό όνειρο. Μετά από πέντε χρόνια σκληρών στερήσεων για μερικούς δυστυχώς, ο κ.Τσίπρας έχει τη λύση. Τέρμα η λιτότητα, οι χαμηλοί μισθοί και οι συντάξεις πείνας. Όλοι οι ισχυροί θα στέλνουν χρήματα για να χρηματοδοτούν το ελληνικό όνειρο του κ.Τσίπρα και των ψηφοφόρων του. Την ελλειμματική ακόμα δυστυχώς Ελλάδα λόγω του ολιγαρχικού καθεστώτος της χώρας που πολλοί τελικά φλερτάρουν.
Εξάλλου και αν μας αγνοήσουν, εναλλακτικά νομίσματα, Ρώσοι, Κινέζοι, Άραβες και κάθε τι άλλο εκτός Ευρώπης θα αποτελέσουν την άλλη λύση. Την λύση που θα σώζει τον ελληνικό λαό γιατί μας θαυμάζουν και οφείλουν να μας υπηρετούν. Η χώρα που χρωστάει 327 δις ευρώ στον πλανήτη θα γίνει σε μία ημέρα, την Κυριακή 25 Μαΐου 2015, ο ρυθμιστής των εξελίξεων. Θα ταπεινώσει τους δανειστές η ελληνική μαγκιά.

Το πιο επικίνδυνο φαινόμενο για έναν άνθρωπο και έναν λαό επανέρχεται. Η αυτοκαταστροφή. Η φρούδα ελπίδα της εύκολης λύσης. Την ίδια ώρα που οι κόποι αποδίδουν και τα κρατικά Ταμεία γεμίζουν κάποιοι ονειρεύονται να τα ξαναδειάσουν.
Ο κ.Τσίπρας και οι σκοτεινοί εμπνευστές του τζογάρουν στο θυμικό των Ελλήνων και Ελληνίδων για μία ψήφο διαμαρτυρίας στην κάλπη της Ευρώπης. Αγνοεί επιδεικτικά την ανυπαρξία του κόμματος του στις κομματικές Περιφερειακές εκλογές που δεν ξεπέρασε το 11% και ποντάρει στην επικοινωνιακή δημοσκοπική ψευδαίσθηση. Στα exit poll που τον παρουσίαζαν ψευδώς ως τον αδιαμφισβήτητο νικητή της προηγούμενης Κυριακής και οι φανατικοί συνεργάτες του ονειρεύονταν την πολιτική αστάθεια της χώρας.

Την Κυριακή ο ελληνικός λαός έχει την ευκαιρία στις Ευρωεκλογές να εξαφανίσει τους εμπνευστές της εύκολης λύσης και ζωής οριστικά και να απαιτήσει τη μεγαλύτερη ταχύτητα της αποκαθήλωσης του βαθέως παρακράτους της χώρας εις οφελος του λαού από την Κυβέρνηση.
Να δώσει πολιτική σταθερότητα στη χώρα για την επόμενη διετία τουλάχιστον και να ένα παγκόσμιο μήνυμα προκοπής και ευημερίας, αλλαγής της ελληνικής κοινωνίας. Να τελειώνουμε με το χθες και τα συνθήματα του πεζοδρομίου. Με τους διαχειριστές του ελληνικού πλούτου στα κρατικά γραφεία που συνεχίζουν ανενόχλητοι και κρυπτόμενοι το έργο τους, χωρίς να τους έχει αγγίξει ποτέ η κρίση που τελειώνει...

3 σχόλια

  1. Στο ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα υπάρχουν 3 πολύ δυνατά και γνωστά ονόματα συνταγματολόγων, που μπορεί να είναι από τις πιο δυνατές φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο.

    Κατρούγκαλος Γιώργος, Νικολόπουλος Ηλίας και Χρυσόγονος Κώστας

    Στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ( ΑΝΕΛ μαζί με πατριωτικές κινήσεις ) υπάρχουν, επίσης, δυναμικά άτομα, ικανά να δώσουν μάχες στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως

    οι Βαλέρης Ιωάννης ιατρός, Γεωργαντά Ζωή,
    ο γνωστός Ζουράρις Κώστας, Κόκκας Γ.της Άμεσης Δημοκρατίας, Κοντογιαννίδης Παύλος,
    ο Μαριάς Νότης από τη Κρήτη και ο έγκριτος εργατολόγος Ρωμανιάς Γιώργος.

    Βέβαια, πολύς κόσμος θέλοντας να δείξει την αποδοκιμασία του για το Λαϊκό και Σοσιαλιστικό κόμμα της Ευρώπης, που δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους και την τραγωδία στην Ελλάδα, στη πιο μετριοπαθή του μορφή θα ψηφίσει Σύριζα ή Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού πολλοί πιστεύουν ότι τα δεξιά ή κεντρώα ή αριστερά μορφώματα του 1 ή 1,5% δεν θα μπορέσουν να εκπροσωπηθούν στην Ευρωβουλή.

    Υπάρχει και ένα άλλο μεγάλο ποσοστά απελπισμένων ανθρώπων , που θέλει να δείξει την αποδοκιμασία του και στα κυβερνώντα πολιτικά κόμματα και στη πολιτική της Ε.Ε, που γιγαντώνεται από τα φορολογικά μέτρα ( χαράτσια Βενιζέλου, φόροι Στουρνάρα- Θεοχάρη ), που πιστεύει ότι μόνο αν ψηφίσει Χ.Α, θα ακουστεί η φωνή του για τιμωρία όσων έφεραν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και τα μνημόνια. Πόσο είναι αυτό το ποσοστό ; Στις δημοσκοπήσεις οι υποψήφιοι της Χ.Α έπαιρναν τα μισά ποσοστά από αυτά που τελικά πήραν στη κάλπη. Αν ισχυροποιηθεί το ρεύμα, πιθανόν, η Χ.Α όχι μόνο να πιάσει διψήφιο νούμερο,αλλά να κινηθεί γύρω στο 12-15%, ανάλογα με την οργή του κόσμου...

    Το είπαμε κι άλλη φορά. Οι συγκυβερνώντες θα παρακαλάνε να ψηφιστούν από τους αγανακτισμένους και χρεοκοπημένους Έλληνες ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ παρά η Χ.Α. Αλλά και γενικά δίνεται η εντύπωση ότι η συγκυβέρνηση, επίσης, δεν θα στεναχωρεθεί πολύ, αν ψηφιστούν μικρά κόμματα από το χώρο της κεντροδεξιάς ή της αριστεράς, και υπάρχει διασπορά ψήφων,αφού - δευτερευόντως- θέλει να "πολεμήσει" τον Σύριζα και τους ΑΝΕΛ, για να συνεχίσει τη φορολογική της πολιτική ( κατάργηση αφορολογήτου για παιδιά, φόροι στα ακίνητα κλπ ), τις απολύσεις και ότι άλλο προβλέπει το μεσοπρόθεσμο.

    Γενικά ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει από τα ΜΜΕ τι "πρέπει" να ψηφίσει. Κι όσο βλέπει Βενιζέλο, Ποταμίσιο Θεοδωράκη, Άδ. Γεωργιάδη και μεγκαλοδημοσιογράφους να "πολεμούν" την Χρ. Αυγή, τόσο τους δημιουργεί την αίσθηση ότι "πρέπει να την ψηφίσουν" ως αντίδραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα φας πουτσα Αντωνη που θα κανεις ενα χρονο να κατσεις σε καρεκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καβλι μου στραβουλιακα και συ χοντρε χαρατσα θα φατε....ερχεται ο κασιδιαρης να σας πηδηξει ισπανικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση