GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τρέχει» για να παίξει στη Football League

Τίποτα το χειροπιαστό δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Άρη όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας και σε ποια κατηγορία θα συμμετάσχε...


Τίποτα το χειροπιαστό δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Άρη όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας και σε ποια κατηγορία θα συμμετάσχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Πρόθεση της νέας διοίκησης της «κίτρινης» ΠΑΕ είναι η ομάδα να παίξει στη Football League, όμως για να συμβεί αυτό απαιτούνται και οι προϋποθέσεις που ισοδυναμούν με χρήματα που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς.
Μέχρι στιγμής οι αρειανοί επιχειρηματίες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, οπότε η νέα διοίκηση είναι υποχρεωμένη να βγει στην αγορά για να αντλήσει έσοδα.
Μέσα σε διάστημα περίπου 20 με 25 ημερών – υπό την πίεση του χρόνου – η νέα διοίκηση θα κινηθεί προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και θα προσπαθήσει να εξαντλήσει την προοπτική που της δίνει το άρθρο 106 για το οποίο απαιτείται αξιόχρεος επενδυτής που θα εγγυηθεί τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση