GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολλά τα επιτεύγματα της Κύπρου στον τομέα της γενετικής έρευνας

Η Κύπρος μπορεί να είναι περήφανη για τα επιτεύγματα της στους τομείς της γενετικής έρευνας και παροχής υπηρεσιών σε ασθενείς, ...



Η Κύπρος μπορεί να είναι περήφανη για τα επιτεύγματα της στους τομείς της γενετικής έρευνας και παροχής υπηρεσιών σε ασθενείς, αναφέρει η Εταιρεία Ανθρώπινης
Γενετικής Κύπρου η οποία συνεχίζει την προώθηση της επιστήμης της ανθρώπινης γενετικής στη χώρα μας.

Σε ανακοίνωσή της με την ευκαιρία της παγκόσμιας μέρα DNA στις 25 Απριλίου, η Εταιρεία Ανθρώπινης Γενετικής Κύπρου αναφέρει πως “παραδείγματα αποτελούν η εκπροσώπηση στην επιτροπή αντιμετώπισης σπανίων νοσημάτων και στην αρχή εποπτείας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και η στήριξη του ετήσιου διαγωνισμού δοκιμίου για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με την ευκαιρία της μέρας DNA”.

Παραδείγματα επίσης αποτελούν “η παροχή υποτροφιών σε νέους επιστήμονες για συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια του εξωτερικού, η ανάληψη πρωτοβουλιών για την κατοχύρωση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων στον τομέα της ανθρώπινης γενετικής και η διοργάνωση του διετούς διεθνούς συνεδρίου της Εταιρείας στην Κύπρο”.

Η Εταιρεία Ανθρώπινης Γενετικής Κύπρου διαβεβαιώνει ότι “παραμένουμε προσηλωμένοι στην προβολή και ανάπτυξη της ανθρώπινης γενετικής με απώτερο στόχο την αποτελεσματική στήριξη των συνανθρώπων μας που επηρεάζονται από γενετικές διαγνώσεις”.

cytoday.eu

1 σχόλιο

  1. Ξέρετε τι φοβούνται ΝΔ και Πασόκ- Ελιά και Ποτάμι ; Όταν ανοίξουν οι κάλπες των δημοτικών εκλογών και δουν τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες του Σύριζα, των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε εκλογικά ύψη και με μεγάλα ποσοστά στις ευρωεκλογές.

    Σκεφτείτε να πάρει ένα 30% ο Σύριζα, ένα 10-12% οι ΑΝΕΛ, ένα 15% η Χ.Α και ένα 10% το ΚΚΕ τι έχει να γίνει... Σκεφτείτε να βγουν στο β' γύρο στην Αθήνα ο Σακελλαρίδης και ο Καπερνάρος και στη Περιφέρεια Αττικής η Δούρου και ο Χαΐκάλης και να καταποντιστούν Καμίνης, Σπηλιωτόπουλος, Σγουρός, Μπουτάρης, Καλαφάτης, Ιωαννίδης !!! Ναι, μπορούμε να τους ταρακουνήσουμε. Για πρώτη φορά το 85% του Ελληνικού λαού είναι αποφασισμένο να τους στείλει ένα ηχηρό μήνυμα. Όλοι περιμένουν τις κάλπες για να μαυρίσουν τους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ ( Ελιάς), της ΝΔ,του Ποταμιού, της Δημάρ και του ΛΑΟΣ. Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση