GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανελλαδικές: Η ενδοσχολική βία το θέμα της έκθεσης στα ΕΠΑΛ

Η ενδοσχολική βία το θέμα της έκθεσης στη σημερινή ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων στα ΕΠΑΛ . Τα περίπου 80.000 «πρωτάκια» του Λυκ...


Η ενδοσχολική βία το θέμα της έκθεσης στη σημερινή ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων στα ΕΠΑΛ .
Τα περίπου 80.000 «πρωτάκια» του Λυκείου, εξάλλου, για πρώτη φορά απάντησαν σε ερωτήματα που έχουν επιλεγεί με κλήρωση από την Τράπεζα Θεμάτων. Ο βαθμός που θα αποσπάσουν στο τέλος των εξετάσεών τους θα συνυπολογιστεί σε μικρό ποσοστό στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Από την Τράπεζα Θεμάτων αντλήθηκε το 50% των ερωτημάτων, ενώ όλα τα θέματα είναι διαθέσιμα για μαθητές και εκπαιδευτικούς στην ιστοσελίδα http://exams-repo.cti.gr. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του υπουργείου, η Τράπεζα θα έχει εμπλουτιστεί τον Σεπτέμβριο με νέα θέματα, ενώ την ίδια περίοδο θα δημοσιοποιηθούν τα θέματα της Β” Λυκείου.
Οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων από τα γενικά λύκεια και τα επαγγελματικά της β΄ομάδας επιστρέφουν αύριο, Παρασκευή, στα θρανία για να διαγωνισθούν, ανάλογα με την κατεύθυνση, στα μαθήματα Βιολογίας, Φυσικής, Μαθηματικών και Στοιχείων Στατιστικής και Ιστορίας Γενικής Παιδείας.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση