GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θέλω να μείνω»

Να παραμείνει στον ΠΑΟΚ θέλει ο Χουάν Ινσαουράλδε, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «Σπορ του Βορρά» και επισήμανε πως α...


Να παραμείνει στον ΠΑΟΚ θέλει ο Χουάν Ινσαουράλδε, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «Σπορ του Βορρά» και επισήμανε πως αυτό θα εξαρτηθεί από την ελληνική ομάδα και τη Σπαρτάκ Μόσχας στην οποία ανήκει. Όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στους λόγους που θέλει να μείνει, έκανε λόγο για το κίνητρο να πετύχει περισσότερα, δηλαδή την κατάκτηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Επιπλέον, μίλησε και για τις γροθιές σε Κουτρουμπή, Εντινγκά και παραδέχθηκε το λάθος του, τονίζοντας ότι θα πρέπει να έχει μεγαλύτερο αυτοέλεγχο.

Αναλυτικά όσα είπε
«Επέστρεψα στην Αργεντινή αφού τελείωσε η σεζόν τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για την Σπαρτάκ με την οποία έχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Εύχομαι όμως να επιστρέψω στην Ελλάδα και για τη νέα σεζόν!», τόνισε αρχικά ο Αργεντίνος.
Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ: «Ναι, αυτό είναι ξεκάθαρο από την πλευρά μου. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και ξέρω ότι και ο ΠΑΟΚ με θέλει. Αλλά καθώς έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο στην Σπαρτάκ Μόσχας, θα πρέπει πρώτα να τα βρουν οι δύο ομάδες για να μπορέσω να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη και τη νέα χρονιά».

Για το αν θα επέστρεφε ως δανεικός: «Δεν ξέρω. Εξαρτάται τι θα συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Στους λίγους μήνες που έπαιξα στον ΠΑΟΚ μου άρεσε η ομάδα, ο κόσμος, η Θεσσαλονίκη και θέλω να επιστρέψω. Ένιωθα καλά ως παίκτης, πήρα πολλά παιχνίδια και μου άρεσε αυτό που έζησα. Δεν πετύχαμε τους στόχους μας και θέλω να επιστρέψω για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει και να φτάσει στην κορυφή».
Για το τι έφταιξε τη φετινλη σεζόν για το «Δικέφαλο»: «Εγώ βρέθηκα λίγο στην ομάδα και ίσως δεν είμαι ο καταλληλότερος να μιλήσω γι” αυτό. Ξέρω ότι θέλαμε πολύ το Κύπελλο, φτάσαμε στον τελικό αλλά εκεί βρεθήκαμε σε μία κακή βραδιά και χάσαμε με το πολύ κακό 4-1 από τον Παναθηναϊκό. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Επόμενος στόχος ήταν η πρώτη θέση στα πλέι οφ και αυτήν τη χάσαμε παρότι μαζέψαμε περισσότερους βαθμούς από τους αντιπάλους μας, επειδή μας αφαίρεσαν τρεις βαθμούς για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο! Αυτό ήταν μεγάλη αδικία. Αξίζαμε καλύτερης τύχης και στα πλέι οφ δείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά μας στέρησαν την πρώτη θέση με την αφαίρεση βαθμών. Η απώλεια του Κυπέλλου μάς πλήγωσε πολύ πάντως».
Για το κίνητρο του που τον κάνει να θέλει να μείνει: «Θέλω να μείνω για να φτιάξουμε μία καλύτερη ομάδα και να κερδίσουμε περισσότερα. Τη νέα σεζόν ο στόχος δε θα είναι μόνο το Κύπελλο. Θέλω να μείνω για να κτυπήσουμε και το Κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει, για να έρθουν παίκτες ώστε να κτυπήσει του χρόνου την κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος του ιδιοκτήτη και βάζει αρκετά χρήματα στην ομάδα για να το καταφέρει».

Για την Τούμπα: «Στα ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και με την Μπενφίκα η Τούμπα μου θύμισε το la Bombonera! Ήταν φανταστικός ο κόσμος και ειδικά στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό η ατμόσφαιρα με τους πυρσούς ήταν ανεπανάληπτη. Αυτό που έγινε στις κερκίδες ήταν μοναδικό. Δεν έχω ξαναδεί να ανάβουν τόσοι πυρσοί σε ένα ματς! Ήταν σαν να φλέγονταν όλο το γήπεδο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πολύ θερμός και τέτοια τρέλα έχω συναντήσει μόνο στους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς. Στον τελικό με τον Παναθηναϊκό ο κόσμος έκανε φοβερή κερκίδα, αλλά δυστυχώς δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα και χάσαμε το τρόπαιο. Ξέρω ότι στεναχωρήσαμε τους οπαδούς μας. Ο λαός του ΠΑΟΚ αξίζει να δει μία ακόμη καλύτερη ομάδα που θα κερδίσει τίτλους τα επόμενα χρόνια».

Για το περιστατικό με τον Κουτρουμπή: «Προκλήθηκα αλλά η συμπεριφορά μου απέναντι στους παίκτες που κτύπησα ήταν λάθος. Είμαι πολύ παρορμητικός χαρακτήρας και παθιάζομαι μέσα στο γήπεδο. Ήταν λάθος μου να ξεφύγω από τα αγωνιστικά πλαίσια και να χειροδικήσω. Ήταν λάθος οι μπουνιές μου και έχω ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο, την ομάδα αλλά και τους αντιπάλους. Πρέπει να έχω μεγαλύτερο αυτοέλεγχο μέσα στο γήπεδο για να μην εκθέτω και την ομάδα. Στα πλέι οφ έχασα τρία ματς λόγω της τιμωρίας και ξέρω καλά πόσο με χρειαζόταν η ομάδα. Υπόσχομαι να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά του χρόνου».
Πηγή: sport-fm.gr

2 σχόλια

  1. Στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπάρχουν δυναμικά άτομα, ικανά να δώσουν μάχες στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως
    οι Βαλέρης Ιωάννης γιατρός, Γεωργαντά Ζωή της ΕΛΣΤΑΤ,
    ο γνωστός Ζουράρις Κώστας, Κόκκας Γ.της Άμεσης Δημοκρατίας, ο Κοντογιαννίδης Π,ο Μαριάς Νότης από την Κρήτη και ο έγκριτος εργατολόγος, γνωστός από τις πρωινές πολιτικές εκπομπές Ρωμανιάς Γιώργος.

    Στο ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα υπάρχουν 3 πολύ δυνατά και γνωστά ονόματα συνταγματολόγων, που μπορεί να είναι από τις πιο δυνατές φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο.

    Κατρούγκαλος Γιώργος, Νικολόπουλος Ηλίας και Χρυσόγονος Κώστας

    Είναι πολύ καλές λύσεις για όσους είναι αναποφάσιστοι και μακριά από κόμματα και ιδεολογίες.

    Βέβαια, πολύς κόσμος θέλοντας να δείξει την αποδοκιμασία του για το Λαϊκό και Σοσιαλιστικό κόμμα της Ευρώπης, που δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους και την τραγωδία στην Ελλάδα, στη πιο μετριοπαθή του μορφή θα ψηφίσει Σύριζα ή Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού πολύ πιστεύουν ότι τα δεξιά ή κεντρώα ή αριστερά μορφώματα του 1 ή 1,5% δεν θα μπορέσουν να εκπροσωπηθούν στην Ευρωβουλή.

    Υπάρχει και ένα άλλο, που θέλει να δείξει την αποδοκιμασία του και στα κυβερνώντα πολιτικά κόμματα και στη πολιτική της Ε.Ε, που γιγαντώνεται από τα φορολογικά μέτρα ( χαράτσια Βενιζέλου, φόροι Στουρνάρα- Θεοχάρη ), που πιστεύει ότι μόνο αν ψηφίσει Χ.Α, θα ακουστεί η φωνή του για τιμωρία όσων έφεραν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και τα μνημόνια. Πόσο είναι αυτό το ποσοστό ; Στις δημοσκοπήσεις οι υποψήφιοι της Χ.Α πήραν τα μισά ποσοστά από αυτά που τους έδιναν. Αν ισχυροποιηθεί το ρεύμα, πιθανόν, η Χ.Α όχι μόνο να πιάσει διψήφιο νούμερο,αλλά να κινηθεί γύρω στο 12-15%, ανάλογα με την οργή του κόσμου...

    Γενικά ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει από τα ΜΜΕ τι "πρέπει" να ψηφίσει. Κι όσο βλέπει Βενιζέλο, Ποταμίσιο Θεοδωράκη, Άδ. Γεωργιάδη και μεγκαλοδημοσιογράφους να "πολεμούν" την Χρ. Αυγή, τόσο τους δημιουργεί την αίσθηση ότι "πρέπει να την ψηφίσουν" ως αντίδραση! Επίσης, ο υπόγειος πόλεμος των ΜΜΕ κατά του Σύριζα και των ΑΝΕΛ μπορεί να λειτουργήσει αντίθετα και να αυξήσει τις ψήφους και τα ποσοστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Δεν πολεμάς το σύστημα ψηφίζοντας μια συμμορία», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Με τον ίδιο τρόπο τα ΝΕΑ σήμερα χαρακτηρίζουν συλλήβδην όλους τους ψηφοφόρους της Χρ. Αυγής ως "νεοναζιστές", ενώ σφοδρή επίθεση σε όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή στις περιφέρειες και στο Δήμο Αθήνας εξαπέλυσαν οι κ. Βενιζέλος και Αδ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας τους "ξεφτιλισμένους".

    Ποιοι είναι, όμως, υπεύθυνοι για μεγάλα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ; Ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 2009 και μετά, και με την πολιτική του μνημονίου, οδήγησαν 2 εκ. Έλληνες στην ανεργία και πολλές χιλιάδες σε πρόωρο θάνατο από διάφορες αιτίες ; Η κύρια ευθύνη βαραίνει τον κ. Βενιζέλο ( Ελιά ) και τον κ. Σαμαρά με τους υπουργούς του, μαζί με τις εφημερίδες και τα κανάλια της διαπλοκής που στήριξαν όλες αυτές τις κυβερνήσεις των χαρατσιών και των αβάσταχτων φόρων.

    Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θεωρεί/πιστεύει ότι μεμονωμένα μέλη της Χρ. Αυγής έκαναν παράνομες ή εγκληματικές ενέργειες, και θα τιμωρηθούν από τη Δικαιοσύνη, αλλά ταυτοχρόνως έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι γίνονται και πολιτικές διώξεις, προκειμένου να την γλιτώσουν όσοι οδήγησαν τους Έλληνες σε αυτό το χάλι. Ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού θεωρεί ως "συμμορία", όχι την Χρ. Αυγή,αλλά όσους κυβέρνησαν, γιατί τα χρόνια 2009-2014 αυτοκτόνησαν 5000 Έλληνες, πέθαναν από άλλα πρόωρα αίτια δεκάδες χιλιάδες άλλοι, σε εκατομμύρια άλλους ανθρώπους ασκήθηκε τρομερή ψυχολογική ( και σωματική ) βία από το Κράτος για είσπραξη φόρων και χαρατσιών, άλλοι έχασαν τη δουλειά τους, άλλοι έκλεισαν το μαγαζάκι τους, και αυτοί θεωρούν "συμμορία" τις κυβερνήσεις Βενιζέλου- Σαμαρά, που δεν θα τιμωρηθούν ποτέ...

    Αυτό που κάνει ο κ. Θεοδωράκης, οι εφημερίδες, ο κ. Βενιζέλος και άλλοι, ουσιαστικά μετατρέπει τους περιστασιακούς ψηφοφόρους της Χ.Α σε μόνιμους υπερασπιστές της και ψηφοφόρους της και κάθε φορά που μιλάνε, τις δίνουν και από μια ποσοστιαία μονάδα στις ευρωεκλογές ! Πράγματι ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού ( όπως συμβαίνει και σε όλα σχεδόν τα κράτη της Ευρώπης, Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία- και χωρίς οικονομική κρίση, όπου τα ακροδεξιά κόμματα θα είναι 1η δύναμη ) θα στραφεί προς την Χρ. Αυγή, για λόγους απέχθειας προς τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο, Στουρνάρα, Ποτάμι, ΜΜΕ διαπλεκόμενα, φόρους και χαράτσια κλπ ή και για άλλους λόγους. Τι κάνουν οι υπεύθυνοι για τη γιγάντωση της Χ.Α ( δηλαδή τα παλιά κόμματα ) ; Μήπως θα παραιτηθούν από τις καρέκλες και την κουτάλα ; Αποκλείεται να αφήσουν τις θέσεις. Αυτοί που ευθύνονται για τη γιγάντωση της Χ.Α, αυτοί είναι οι πραγματικά "ξεφτιλισμένοι" και όχι οι περιστασιακοί της ψηφοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση