GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλκίδα: Επιχειρηματίας λειτουργούσε δυο παράνομα λούνα παρκ

Ούτε το τραγικό δυστύχημα στο παράνομο λούνα παρκ του Ελληνικού με θύμα τον 13χρονο Βασίλη, ούτε το γεγονός ότι και ο ίδιος είχε συλ...


Ούτε το τραγικό δυστύχημα στο παράνομο λούνα παρκ του Ελληνικού με θύμα τον 13χρονο Βασίλη, ούτε το γεγονός ότι και ο ίδιος είχε συλληφθεί πριν από μόλις δέκα ημέρες επειδή δεν διέθετε άδεια λειτουργίας για το λούνα παρκ που διατηρούσε σε παραλιακή περιοχή της Χαλκίδας, συνέτισαν τον 56χρονο επιχειρηματία.
Μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση 16 μηνών από το Τριμελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας για στέρηση άδειας λειτουργίας και παραχώρησης, οι αρχές σφράγισαν το παραλιακό λούνα παρκ. Όμως, ο ιδιοκτήτης του το είχε… δίπορτο, καθώς διέθετε και δεύτερο στην πλατεία αγοράς στην Χαλκίδα, το οποίο μάλιστα λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια!
Αντί να φροντίσει να εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες, ο 56χρονος εξακολούθησε να το λειτουργεί σαν να μην είχε συμβεί τίποτα! Όμως, οι έλεγχοι απέδειξαν ότι και αυτό λειτουργούσε χωρίς άδειας ίδρυσης και άδεια λειτουργίας από την αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να συλληφθεί και πάλι! Ο εισαγγελέας που του άσκησε διώξεις, τον άφησε ελεύθερος ως τη δίκη του, στην οποία θα δώσουν το παρών υπεύθυνοι του Δήμου Χαλκιδέων που υποστηρίζει ότι είχε ζητηθεί να αποχωρήσει το παράνομο λούνα παρκ, κάτι που αγνόησε ο ιδιοκτήτης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση