GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγρια κόντρα Κακλαμάνη - Κασιδιάρη για τις κασέτες...

Κόντρα Κακλαμάνη-Κασιδιάρη στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού "Ε". Κ ακλαμάνης: Οι κασέτες που υποσχέθηκε η Χρυσή Αυγή να φέ...

Κόντρα Κακλαμάνη-Κασιδιάρη στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού "Ε".

Κακλαμάνης: Οι κασέτες που υποσχέθηκε η Χρυσή Αυγή να φέρει στην δημοσιότητα θάφτηκαν, ενώ την ίδια στιγμή ο Κασιδιάρης σουλατσάρει ελεύθερος"
Κασιδιάρης: "Δεν είπα ποτέ ότι έχω άλλες κασέτες"
https://www.youtube.com/watch?v=8RHgL2OURR4

4 σχόλια

  1. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΣΗ Η ΤΑ ΘΑΒΕΤΕ .ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ .ΤΟΝ ΧΙΟ ΤΟΝ ΚΟΨΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΟM ΤΙ ΣΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ;ΚΑΤ΄΄ΕΝΤΟΛΗ
    ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΧΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ
    ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αίμα αυτών που αυτοκτόνησαν στο κεφάλι των Σαμαροβενιζέλων και των παιδιών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαμός τα τελευταία 24ωρα. Ο κόσμος, αγανακτισμένος από τις φορολογικές δηλώσεις και τους φόρους στα ακίνητα, τα ληξιπρόθεσμα χρέη, την ακρίβεια, την κοροιδία με το κοινωνικό μέρισμα, τις απειλές για κατασχέσεις σε σπίτια και καταθέσεις, στρέφεται και ψάχνει σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους δήμους, να ψηφίσει υποψηφίους που ανήκουν στον Σύριζα, στους ΑΝΕΛ, στην Ελληνική Αυγή, το ΚΚΕ. Υπάρχει περίπτωση και στους κεντρικούς δήμους και σε όλες τις περιφέρειες να καταψηφιστούν και να αποκλειστούν από το β' γύρο οι υποψήφιοι της ΝΔ και της Ελιάς-Πασόκ.

    Ο κόσμος κατάλαβε ότι του ετοιμάζουν νέα μέτρα και περικοπές σε εφάπαξ και συντάξεις και θα τους μαυρίσει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Όποιος τριγυρνά σε λαϊκές αγορές, καφενεία, παντού, όλοι θέλουν να μαυρίσουν τους επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους υποψηφίους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ μιλάνε για ψήφο σε υποψηφίους δημάρχους που στηρίζει ο Σύριζα, η Ελλ. Αυγή και οι ΑΝΕΛ ( Καπερνάρος, Χαϊκάλης ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μείζον πολιτικό θέμα δημιουργούν οι δηλώσεις του κ. Βενιζέλου για την παρουσία παράκεντρων εξουσίας στο ανεβοκατέβασμα πρωθυπουργών και κυβερνήσεων, ερήμην του ελληνικού λαού.

    Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι ο κ. Παπαδήμος επιβλήθηκε ως πρωθυπουργός και αυτοί που τον επέβαλαν ήταν «στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματικοί κύκλοι».

    Αυτό αποδεικνύει ότι όλοι οι φόροι και τα χαράτσια επιβλήθηκαν από κυβερνήσεις χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση. Σήμερα κιόλας ο Ελληνικός λαός,με τη ψήφο του στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πρέπει να σβήσει από το πολιτικό χάρτη το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ) και τη Νέα Δημοκρατία για όσα έκαναν εις βάρος μας εδώ και 34 χρόνια ! Κι οι ίδιοι ομολογούν απροκάλυπτα ότι άγονται και φέρονται από εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση