GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράταση για αντικαταστάτη του Σάντος

Αναβολή φαίνεται πως παίρνει το τέλος του σίριαλ για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας πο...


Αναβολή φαίνεται πως παίρνει το τέλος του σίριαλ για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου μετά το μουντιάλ της Βραζιλίας. Ως γνωστό, η ΕΠΟ, είχε προαναγγείλει πως θα ανακοινώσει τον εκλεκτό της για το προγραμματισμένο ΔΣ τη προσεχή Παρασκευή (30/5), που θα συζητούσε-θα αποφάσιζε και άλλα θέματα που υπάρχουν στην ατζέντα.
Οι λόγοι που το ΔΣ αναβλήθηκε δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, -ενδέχεται να μην έχει ληφθεί ακόμα η απόφαση για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό- όμως η ουσία είναι πως η αγωνία για τον αντικαταστάτη του πορτογάλου προπονητή, παίρνει παράταση λίγων ημερών.
Θυμίζουμε πως στη λίστα της ΕΠΟ είναι οι Μάρτιν Γιολ, Μάρκο Ταρντέλι και Ρικάρντο Σα Πίντο, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη, αφού κατά καιρούς έχουν εξεταστεί-προταθεί και συζητηθεί και άλλες περιπτώσεις, που δεν έχουν προχωρήσει για διάφορους λόγους.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση