GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για ποιες επιθέσεις αναλαμβάνει την ευθύνη ο Ν. Ρωμανός – Επιστολή του προφυλακισμένου

Την πολιτική ευθύνη συμμετοχής του στις εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον της δημοτικής αστυνομίας στην Κυψέλη, στην επενδυτική εταιρεί...


Την πολιτική ευθύνη συμμετοχής του στις εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον της δημοτικής αστυνομίας στην Κυψέλη, στην επενδυτική εταιρεία Trastor και στο σπίτι του πρώην υπουργού Αμυνας και Οικονομικών Γ. Παπαντωνίου αναλαμβάνει με επιστολή του μέσα από την φυλακή ο Νίκος Ρώμανος.
Ο Ρωμανός κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και στην επιστολή του παραδέχεται ότι ο μόνος δράστης σε αυτές τις ενέργειες ήταν ο ίδιος, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αυτό αποδεικνύεται και από τα βίντεο και τις μαρτυρικές καταθέσεις.
Ο νεαρός, ο οποίος αρνείται να εμφανιστεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για νέες τρομοκρατικές πράξεις που του καταλογίζονται, τονίζει ότι σκοπός του κειμένου του είναι «να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με όλους τους συντρόφους που διατηρούν το στοίχημα της καταστροφής ανοιχτό,»
«Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για την συμμετοχή μου στις αναρχικές εμπρηστικές ομάδες FAI-Φωτιές στον Ορίζοντα, FAI- Μονάδα Φωτιά στα Κάτεργα και Μαχόμενη Μειοψηφία», αναφέρει και προσθέτει:«Αναλαμβάνω και την ποινική ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις με βάση τις οποίες έχει σχηματιστεί δικογραφία, στην δημοτική αστυνομία της Κυψέλης, στην επενδυτική εταιρία Trastor και στο σπίτι του πρώην Υπουργού Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου».
Ωστόσο, τονίζει πως δεν συμμετείχε στον εμπρησμό του αμαξοστασίου της ΕΘΕΛ, ούτε στις εμπρηστικές επιθέσεις που πραγματοποίησαν οι Πύρινες Σκιές.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση