GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα – Απεργούν οι εμποροϋπάλληλοι

Από την Παρασκευή 2 Μαΐου βρίσκεται σε ισχύ η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για τα εμπορικά καταστήματα της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, ...


Από την Παρασκευή 2 Μαΐου βρίσκεται σε ισχύ η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για τα εμπορικά καταστήματα της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 4 Μαΐου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά για τους καταναλωτές.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου της Αθήνας, καθώς το πρωί της Κυριακής (08:00-11:00) διεξάγεται στους δρόμους της πόλης ο Ημιμαραθώνιος δρόμος, προτείνεται στα μέλη του να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα.
Τελευταία μέρα της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου για φέτος είναι το Σάββατο, 10 Μαΐου.
Πάντως, ήδη ο σύλλογος εμποροϋπαλλήλων έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία την Κυριακή και παράλληλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί, αυτή τη φορά στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens.
Όπως τονίζει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, «πριν μόλις τρεις εβδομάδες, την Κυριακή των Βαΐων (13/3), τα μαγαζιά άνοιξαν και χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι, που αναγκάστηκαν να εργαστούν, ακόμα περιμένουν να πληρωθούν για την κυριακάτικη εργασία τους ή τουλάχιστον να πάρουν το ρεπό που τους οφείλουν οι εργοδότες».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση